VIDEO „Gigi Becali nu l-a vrut pe Ianis Stoica la echipă!” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre titularul FCSB-ului 

Ianis Stoica (19 ani) este unul dintre jucătorii de perspectivă de la FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:00
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:26

Tânărul fotbalist se află la cel mai bun sezon al carierei sale, deși în ultimul timp s-a găsit în centrul scandalului după ce a decis să își schimbe agentul. Reprezentat până recent de Anamaria Prodan, Ianis Stoica i-a urmat exemplul lui Dennis Man și a semnat cu firma de impresariat ce aparține fraților Becali. 

Acest lucru i-a provocat furie Anamariei Prodan, care l-a amenințat pe fotbalist cu procese pentru încălcarea contractului. Agentul a vorbit, înainte de a pleca din țară, despre tânărul jucător și deciziile sale, oferind noi detalii și despre cazul lui Man. Conform acesteia, Ianis i-a negat că vreunul dintre zvonuri ar fi adevărate, deși recent chiar el a confirmat că a ales să își schimbe reprezentantul, agumentându-și deciziile.  

Anamaria Prodan, reacție acidă la adresa lui Ianis Stoica: „Ianis, la fel ca și Man, e simplu! La judecată!”

„Ianis, la fel ca și la Man, e simplu. La judecată, vorba bunicii mele: 'mamă, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată'. Cu Man se judecă în continuare. Am înțeles că avocații lui au cerut ceva de genul unei amânări, contractul nu este de profesionist al lui Dennis Man, înțelegeți? Nici nu a fost profesionist Dennis Man. 

Cine îi păcălește și văd că sunt foarte ușor de păcălit și este greu așa, să te gândești că ai muncit o viață să le deschizi capul jucătorilor, fotbaliștilor. Să înțeleagă că în momentul în care ai un contract ești și apărat tu, ca jucător, de către managerul tău. Că managerul nu are legătură cu clubul unde evoluează jucătorul, este managerul tău, care are grijă de tine. 

El mi-a zis același lucru: 'Nu este adevărat, doamna Ana, vă iubesc, doamna Ana, nu este adevărat'. Părinții lui la fel, că nu este adevărat. L-a sunat pe taică-su, l-a sunat Vivi Răchită pe copil, nu e adevărat. Ok, dacă nu e adevărat, nu e adevărat, ce să facem?”, a declarat Anamaria Prodan la plecarea din țară. 

Ianis Stoica, refuzat inițial de Gigi Becali 

Anamaria Prodan a dezvăluit și că Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, nu l-a dorit în echipa sa pe Ianis Stoica inițial, refuzând vehement să îl ia. Cu toate astea, patronul ar fi fost înduplecat de rugămințile agentului, iar apoi a venit 'confirmarea' jucătorului, care a înscris primul său gol în tricoul roș-albaștrilor la doar 14 ani, în meciul din Cupa României, împotriva celor de la Sănătatea Cluj, 6-1. 

„L-am adus pe Ianis de nicăieri, dintr-o ligă de copii din Germania. Când i-am zis patronului Stelei (n.r. FCSB), mi-a zis: 'Aaa, iar, lasă-mă cu ăștia!' 

Nu l-a vrut nici măcar la echipă, l-am rugat atunci să îl forțeze, cu cerul și pământul l-am rugat să îl forțeze la meciul de Cupă pentru că, fiind și PR de meserie, am realizat că poate fi cea mai tare știre din Europa. Un copil de 14 ani să joace la nivelul ăsta, chiar vorbeam cu Ianis că trebuie să înscrie, lucru care s-a și întâmplat”, a adăugat agentul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!