Ianis Stoica FCSB MM Stoica Superliga Ianis Stoica

Ianis Stoica, prins în războiul impresarilor. Cum este afectat fotbalistul: „Nu ştiu cum îşi revine după şocul ăsta” :)

Ianis Stoica (19 ani) este urmărit de cluburi mari din străinătate și ar putea pleca în curând de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Decembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Luni 27 Decembrie 2021, 09:26

Fotbalistul de bandă al celor de la FCSB este impresariat de Anamaria Prodan, însă frații Becali au încercat să-l convingă pe jucător să semneze cu ei. Impresara amenință că îl va da în judecată dacă va face acest lucru.

Prin în războiul impresarilor, Ianis Stoica nu se lasă afectat de acest lucru, iar MM Stoica, managerul general al FCSB, susține că tânărul fotbalist se pregătește forte bine.

„E afectat de cum se măreşte noaptea de la zi la zi în Finlanda. E foarte afectat. Nu ştiu cum îşi revine după şocul ăsta. Nu, e foarte relaxat.

Să nu mai aibă niciun agent jucătorii. La noi nu sunt expuşi în faţa clubului, contractele se respectă. E clar că sunt cazuri când Gigi spune că trebuie să plece un jucător. Cât Tătăruşanu a ajuns să apere la Nantes, la Fiorentina, la Milan... A plecat de la Steaua (FCSB) fără impresar.

Eu spun că un jucător de valoare se transferă nu neapărat pe relaţiile agentului. Dacă sunt lipsiţi de valoare, poate că un agent cu relaţii poate păcăli pe cineva. Poate păcăli un club, nu? Dintre transferurile pe care le ştiu, sunt făcute de cluburile care au fost interesate de jucător”, a spus Mihai Stoica, potrivit TelekomSport.

Ianis Stoica a bifat 18 apariții în toate competițiile pentru FCSB, reușind să marcheze șapte goluri și să ofere trei pase decisive.

FCSB, ofertă de 7.5 milioane pe Ianis Stoica

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a dezvăluit că a primit o ofertă pentru Ianis Stoica, în valoare de 7,5 milioane de euro, însă își dorește să obțină o sumă mai mare.

„Eu, la ora asta, am 7.5 milioane de euro pe Ianis Stoica. (n.r - de la Arsenal?) Da, tată! Şi eu vreau 10 milioane plus 20%”, a susținut Gigi Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!