Interesul lui Arsenal pentru Ianis Stoica este confirmat: „Totul este la mine pe telefon!”

Ianis Stoica Arsenal FCSB Liubliana Nedelcu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 16:55
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 17:16

Atacantul FCSB-ului se află în vizorul lui Arsenal. 

Ianis Stoica (19 ani) a impresionat în acest sezon de Liga 1, iar evoluțiile solide ale atacantului legitimat la FCSB au stârnit interesul lui Arsenal, publicațiile din Anglia precizând că „tunarii” sunt interesați de jucătorul vicemcapioanei României. 

Cu toate că Gigi Becali a afirmat că nu a primit nicio ofertă oficială pentru Stoica din partea lui Arsenal, Liublana Nedelcu, impresar FIFA, susține că a fost contactată de șeful scouterilor clubului londonez în legătură cu atacantul FCSB-ului. 

„Eu am o relaţie foarte bună de foarte mult timp, de peste 2 ani cu James Ellis, şeful scouterilor de la Aresenal. M-a sunat să mă întrebe de ianis. L-au văzut şi m-au întrebat de el. E foarte reală oferta. Totul este la mine pe telefon şi mai aşteptăm puţin”, a declarat Liubliana Nedelcu pentru as.ro

În acest sezon, în 18 apariții pentru FCSB în toate competițiile, dintre care doar 5 ca titular, Ianis Stoica a marcat 7 goluri și a oferit 3 pase decisive. 

Clasamentul Ligii 1

Ianis Stoica încheie 2021 accidentat 

Toni Petrea a explicat, înainte meciului cu Sepsi OSK, 0-0, că accidentarea lui Ianis Stoica (19 ani), dar și alte probleme de lot, l-au determinat să îl titularizeze pe Ștefan Târnovanu (21 de ani) în poartă, în detrimentul lui Andrei Vlad (22 de ani), pentru a putea respecta regula U21.

„Din păcate, am întâmpinat ceva probleme cu jucătorul U21. Octavian Popescu e suspendat. Ianis Stoica, după meciul cu Rapid, a acuzat o problemă medicală. În urma unei investigații medicale a reieșit o leziune fibrilară de gradul 1, e indisponibil cel puțin 3 săptămâni. Perianu e accidentat și el și am găsit această variantă”, a spus antrenorul FCSB-ului înaintea meciului cu Sepsi OSK.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!