Olimpiu Morutan FCSB Galatasaray Stranieri

FOTO Gigi Becali, dat de gol! Turcii au publicat cât a plătit Galatasaray pentru Moruțan 

Presa din Turcia a dezvăluit suma pe care Gigi Becali a încasat-o în schimbul lui Olimpiu Moruțan. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 16:35
Data actualizarii: Miercuri 15 Septembrie 2021, 16:51

Galatasaray s-a întărit în această perioadă de transferuri cu doi români. Alexandru Cicâldău (24 ani) a fost primul pe care Fatih Terim a pus ochii, Universitatea Craiova primind 6.5 milioane de euro în schimbul său.

Mulțumiți de randamentul mijlocașului, Galatasaray l-a dorit și pe Olimpiu Moruțan (22 ani). Însă în primă fază, turcii s-au lovit de refuzul lui Gigi Becali, care nu voia să renunțe la jucătorul său pentru o sumă mai mică de 10 milioane de euro, refuzând cele 7 milioane de euro propuse de Fatih Terim. 

  • Gigi Becali, dat de gol! Turcii au publicat cât a plătit Galatasaray pentru Moruțan

Însă după meciul cu Rapid, 0-1, de pe Arena Națională, Becali a anunțat, în exclusivitate la Ora Exactă în Sport, la PRO X, că îl cedează pe Moruțan pentru 3 milioane de euro, iar turcii au profitat și l-au achiziționat. 

Patronul FCSB-ului a anunțat public că și-a cedat jucătorul pentru 4.2 milioane de euro, plus un bonus de 1.5 milioane de euro pe care îl încasează dacă mijlocașul îndeplinește niște cerințe minime. Doar că jurnaliștii turci au publicat suma de transfer, iar Fanatik susține că Moruțan a fost cumpărat cu 3.5 milioane de euro de la FCSB. 

Moruțan, primit ca în filmele indiene la Galatasaray 

Când a aterizat la Istanbul, Giovani Becali a mărturisit că Olimpiu Moruțan a avut parte de o primire fastuoasă.  

„Eu aș vrea să-i pun presiunea pe umeri, ca să vadă ce înseamnă. Dacă vă spun eu cum a fost primit Moruțan, n-o să mă credeți! Întrebați-l și pe Florin Vulturar (n.r. - celălalt impresar al lui Moruțan) dacă a văzut vreodată o asemenea primire. Eu n-am văzut niciodată așa ceva nici la Barcelona. A fost primit ca în filmele hollywoodiene sau în filmele indiene”, a declarat Giovanni Becali pentru digisport. 

Modifică setările cookies