Reacțiile șefilor Galatei după meciul senzațional făcut de Moruțan și Cicâldău: „A arătat importanța transferului său!”

Galatasaray Alexandru Cicaldau Olimpiu Morutan Turcia Stranieri Reacțiile șefilor Galatei după meciul senzațional făcut de Moruțan și Cicâldău: „A arătat importanța transferului său!”
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 31 August 2021, 20:18
Data actualizarii: Marti 31 August 2021, 20:20

Olimpiu Moruțan (22 ani) a debutat în tricoul lui Galatasaray la doar câteva zile de la transfer.

Moruțan și Cicâldău au fost titulari în meciul din deplasare cu Kasimpasa și le-au arătat turcilor că au meritat investiția. Cei doi au fost protagoniștii primului gol. Faza a început de la fostul jucător al FCSB-ului, care i-a pasat decisiv fostului „decar” de la Universitatea Craiova. 

Aflat la debut, Moruțan a avut o prestație de senzație, contribuind decisiv și la cel de-al doilea gol. Extrema a recuperat la marginea careului de 16 metri și a șutat puternic, însă portarul a apărat, balonul a ajuns la un jucător al Galatei, care a reușit ulterior să înscrie. 

Cicâldău a fost schimbat la pauză, după ce a acuzat probleme la stomac, în timp ce Moruțan a fost scos în minutul 72. 

Românii, spectacol total în Turcia 
 

Prestația celor doi nu a trecut neobservată, iar cotidianul turc Fanatik a scris despre meciul bun făcut de Olimpiu Moruțan, transferat săptămâna trecută de la FCSB. 

„Olimpiu Moruțan, care a arătat o prestație bună contribuind la două goluri în primul său meci la Galatasaray, a fost extrem de apreciat. Fotbalistul român de 22 de ani, care a pasat decisiv la golul lui Cicâldău și a avut un rol important la golul lui Kerem și-a făcut o imagine bună. 

Demonstrația lui Moruțan că poate fi efectiv atât ca număr 10, cât și ca winger a dezvăluit importanța transferului său. Conducerea galben-roșie crede, de asemenea, că Moruțan are un mare potențial după prestația din primul meci. 

Conducătorii au comentat: 'Dacă va continua să joace așa, va avea cifre frumoase'. Încă un jucător român, Cicâldău, se numără printre cei care au primit puncte pozitive din partea echipei tehnice”, scriu turcii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!