Stranieri

Gică Hagi îi "activează" pe Moruțan și Cicâldău. Mesaj puternic îndreptat spre românii de la Galatasaray

Farul Constanța a reușit să o învingă pe Galatasaray într-un meci amical.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 16:06
Data actualizarii: Duminica 05 Septembrie 2021, 16:14

La finalul meciului câștigat de formația dobrogeană cu 3-1, Gheorghe Hagi a vorbit despre Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău, fotbaliști ce i-au călcat pe urme și au ajuns la echipa din Turcia.

Hagi le transmiste forță românilor de la Galatasaray

 

"Moruțan este un tânăr foarte talentat, cu perspectivă mare. Trebuie puțină răbdare cu el, ca să se adapteze la ritmul și intensitatea jocului. E un jucător bun, este nevoie de răbdare.

Cicâldău și Moruțan sunt doi jucători foarte interesanți și cred că au demonstrat în primele două etape că merită să fie aici", a spus Gheorghe Hagi, după amicalul Galatasaray - Farul.

Moruțan și Cicâldău au fost în centrul atenției în duelul dintre Galatasaray și Kasimpasa, scor 2-2, Olimpiu oferindu-i o pasă de gol fostului mijlocaș de la Universitatea Craiova și Viitorul (actuala Farul).

Farul - Galatasaray 3-1
 

Farul s-a deplasat la Istanbul pentru meciul amical cu Galatasaray, în care s-a impus fără drept de apel. Hagi a avut la dispoziție mai mulți jucători de bază din echipa standard, pe care nu a ezitat să îi trimită în teren. 

Echipa trimisă în teren de Hagi: Mușat - Dussaut, Larie, Dobrosavlevici, De Nooijer, Boboc, Pires, Purece, Chițu, Petre, Tănasă. 

De cealaltă parte, cu Alexandru Cicâldău convocat la echipa națională, Terim l-a avut doar pe Olimpiu Moruțan în lot, pe care l-a și trimis titular. Cu toate astea, jucătorul român nu a reușit să se remarce. (Detalii AICI)

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies