Stranieri

"Au cumpărat jucători brilianți". Presa din Turcia, la picioarele lui Moruțan și Cicâldău, titulari la primul meci la Galatasaray

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 August 2021, 21:34
Data actualizarii: Duminica 29 August 2021, 22:35

Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău au fost titulari în meciul pe care Galatasaray l-a încheiat la egalitate, 2-2, cu Kasimpasa. 

Cei doi români au avut evoluții entuziasmante și au contribuit la realizarea ambelor reușite. La primul gol, marcat de Cicâldău, pasa a venit de la Moruțan, în timp ce la al doilea, tot Moruțan a fost cel care a creat faza din care s-a înscris. 

Comentatorul Ridvan Dilmen a apreciat prestațiile românilor, notând pentru publicația fanatik.com.tr. că: "Au cumpărat jucători brilianți. Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău sunt jucători talentați". 

"Noile transferuri au lăsat o impresie puternică în meciul Kasimpasa - Galatasaray", au scris și cei de la Fotomac. 

Salariu imens pentru Moruțan în Super Lig 
 

Transferul la Galatasaray îl îmbogățește pe Moruțan, care va avea un salariu ce poate ajunge până la un milion de euro, cu tot cu bonusuri, după cum a dezvăluit chiar Gigi Becali. 

„Ei au aflat de la televizor. Eu așa i-am spus lui Giovanni, că aveam 5 milioane de euro sigur de la Copenhaga, atunci au revenit și au dat 5 milioane 700 de mii de euro și Moruțan pleacă astăzi. 

Eu nu cred că jucătorului îi convine, Copenhaga îi dădea 450.000 de euro salariu, iar Galatasaray îi dă 800.000 de euro. Cu tot cu bonusuri, ajunge la 1 milion de euro”, a spus Becali.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies