FCSB al jazira florin tanase Shanghai Port Tanase suspendare Stranieri

A plecat la arabi, dar riscă să nu joace. Suspendarea de zile mari pe care o vede Florin Tănase

Florin Tănase a plecat în această perioadă de mercato de la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 18:39
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 18:38

Florin Tănase, fostul decar al grupării "roș-albastre" ar fi putut ajunge în perioada de transferuri la Shanghai Port, dar a ales-o pe Al-Jazira. Gigi Becali, cu două oferte pe masă pentru internaționalul român, l-a pus să aleagă între liga chineză și cea din Emiratele Arabe Unite, iar Tănase a decis singur.

Cu toate acestea, Shanghai Port l-au reclamat pe jucător pentru faptul că ar fi semnat un precontract cu ei, conform Digi Sport, și a mai pus pixul pe foaie și la arabi.

Ce se întâmplă în situația lui Florin Tănase

Tănase ar putea risca o suspendare de 16 etape, în cazul în care FIFA atestă că jucătorul de fotbal a semnat cu două echipe, anunță Prosport

Acest caz i-ar putea crea probleme jucătorului. 16 etape sunt extrem de semnificative însemnând peste patru luni calendaristice de absență, iar minutele de joc sunt deosebit de importante în cariera sa, mai ales că urmează jocurile naționalei din septembrie. 

Gigi Becali: „Eu voiam să-l dau pe Tănase în China!” 

„Tănase pleacă la Al Jazira. Păi, chinezii dădeau mai mult, au ridicat. Eu voiam să-l dau în China, dar Tănase... e mai aproape. Chinezii îi dădeau 1 milion de euro și ăștia îi dau 1,8 milioane de euro. Bine, vreo 300.000 de euro comisioane sau ce dau la impresari. E diferență mare și nu are rost. Eu luam mai mulți bani din China”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă. 

Tănase, încântat de noul transfer 

„Da, bucuros! Cam greu să te desparți, e greu să pleci după atât timp de la un club atât de frumos. Normal că aștept să ia campionatul FCSB și îmi doresc să se califice, au șanse mari”, a declarat Florin Tănase la plecarea spre Emiratele Arabe Unite. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies