florin tanase al jazira FCSB Liga 1

Florin Tănase a ales între China și Emirate! Cu cine semnează fostul căpitan de la FCSB 

Florin Tănase (27 ani) s-a despărțit de FCSB în această săptămână, după ce Gigi Becali a primit o ofertă în schimbul său. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 13:05
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 13:06

Golgheterul ultimelor două ediții de campionat a fost ofertat inițial de Shanghai Port, echipă din prima ligă a Chinei, iar Gigi Becali a acceptat să îl cedeze, oferta chinezilor fiind de 3 milioane de euro. Principalul motiv al patronului a fost să scape de salariul de 40.000 de euro al lui Florin Tănase. 

Deși era dat ca și transferat în China, pe fir a mai apărut o echipă, Al Jazira, din Emiratele Arabe Unite. Suma oferită de arabi este de 3.5 milioane de euro, iar Gigi Becali a anunțat că decizia finală îi aparține lui Florin Tănase, iar căpitanul a decis. 

Florin Tănase s-a decis cu ce echipă semnează! 

Florin Tănase a ales să semneze cu Al Jazira, gruparea din Emiratele Arabe Unite, din informațiile obținute de www.sport.ro. Echipa din Abu Dhabi a încheiat sezonul trecut pe locul al patrulea în clasamentul primei ligi. 

Florin Tănase a sosit la FCSB în vara lui 2016, în schimbul a 1,7 milioane de euro. Mijlocașul ofensiv a adunat 227 de meciuri pentru gruparea roș-albastră, în care a marcat 83 de goluri și a oferit 41 de pase decesive. 

În cei 6 ani petrecuți la clubul patronat de Gigi Becali (64 ani), Tănase și-a trecut în palmares un singur trofeu: Cupa României, în sezonul 2019-2020. 

Gigi Becali, despre plecarea lui Florin Tănase: „Mă despart de un prieten!” 

„Acum am curaj să cumpăr, pentru că am scăpar de un mare ghimpe: ghimpele era 40.000 de euro lunar, asta era ghimpele.

De Tănase mă despart cu greu, pentru că îl iubeam pe Tănase. Un om de prea mare calitate și parcă mă despart de un prieten nu de un fotbalist”, a spus vizibil emoționat Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies