EXCLUSIV Pițurcă, vehement după ce a văzut decizia lui Rădoi: "E o greșeală! Îi dai afară și iei jucători de la echipa a doua"

Victor Piturca al jazira Mirel Radoi Superliga Victor Pițurcă / Foto: Sport.ro
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2024, 10:18
Data actualizarii: Joi 11 Aprilie 2024, 10:15

Victor Pițurcă (67 de ani) a comentat decizia fostului său elev Mirel Rădoi (43 de ani) de a pleca de la formația Al Jazira după doar trei luni.

Rădoi a preluat-o pe Al Jazira în ianuarie, iar după doar șapte meciuri, în care a înregistrat o victorie, un egal și cinci înfrângeri, fostul selecționer al României și-a reziliat contractul. În mesajul de despărțire, Mirel Rădoi a transmis că "nu voi tolera niciodată rezultatele negative, indiferența și lipsa disciplinei".

Victor Pițurcă: "Am citit că Rădoi a vrut să rezilieze contractul. E o greșeală!"

Victor Pițurcă, antrenor care a activat la mai multe cluburi din țările arabe și care a lucrat cu Mirel Rădoi la Steaua și la naționala României, spune că nu este de acord cu decizia tehnicianului de a pleca de la echipă din cauza unor acte de indisciplină ale jucătorilor. Ex-selecționerul spune că Rădoi ar fi trebuit să îi pedepsească pe cei care nu erau implicați pe deplin și să rămână la Al Jazira.

"Am văzut că Rădoi și-a reziliat contractul în Emirate. Depinde acum ce oferte va avea. Eu nu cred că pe Mirel îl interesează foarte mult banii, mai ales acum, la început. Eu am mai vorbit cu el înainte de a fi numit la echipa națională. El trebuie să antreneze, e tânăr. E o experiență, fie negativă, fie pozitivă. Fiecare contract e o experiență, trebuie să învețe din lucrurile astea și trebuie să muncească în continuare. 

Eu am citit că el ar fi vrut să rezilieze contractul. E o greșeală! Nu poți să renunți pe motiv că jucătorii nu sunt concentrați sau conectați. Tu răspunzi, tu decizi ce trebuie să facă jucătorii! Am citit declarația lui, că el își dă demisia pentru că nu există implicare. Păi, asta depinde numai și numai de tine! Dacă nu se implică, îi dai afară și iei jucători de la echipa a doua și joci cu ei", a spus Victor Pițurcă, pentru PRO TV și Sport.ro.

Mirel Rădoi: "Nu tolerez rezultatele negative, indiferența și lipsa de disciplină. Astea sunt principiile mele"

Marți seară, Mirel Rădoi a revenit cu o postare pe contul său oficial de Instagram în care a explicat decizia de a pleca de la Al Jazira. Fostul selecționer a lăsat echipa din Emiratele Arabe Unite pe locul opt în campionat cu 21 de puncte.

"Vreau să le mulțumesc clubului, jucătorilor și fanilor pentru perioada petrecută la Al Jazira. Apreciez că au înțeles faptul că am vrut să plec, ca ambele părți să iasă în câștig. 

Având în vedere că sunt un fost jucător de fotbal și actual antrenor, nu tolerez rezultatele negative, indiferența și lipsa de disciplină. Astea sunt principiile mele.

Sper ca echipa să găsească succesul și sper că fanii vor continua să susțină gruparea, pentru că antrenorii vin și pleacă, dar suporterii rămân mereu conectați cu clubul", a scris Mirel Matei Rădoi pe rețelele sociale.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!