florin tanase al jazira FCSB FIFA Shanghai Port Liga 1

Probleme pentru Florin Tănase! Shanghai Port îl reclamă la FIFA pe fostul căpitan al FCSB-ului 

Florin Tănase (27 ani) i-a supărat pe oficialii clubului din China. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 22:28
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 22:33

Florin Tănase (27 ani) nu a mai plecat la Shaghai Port, ci la Al Jazira. Gigi Becali (64 ani) a anunțat că gruparea din Arabia Saudită l-a convins cu un salariu de 1,8 milioane de euro pe sezon, față de 1 milion de euro cât ofereau chinezii. 

Gigi Becali: „Eu voiam să-l dau pe Tănase în China!” 

„Tănase pleacă la Al Jazira. Păi, chinezii dădeau mai mult, au ridicat. Eu voiam să-l dau în China, dar Tănase... e mai aproape. Chinezii îi dădeau 1 milion de euro și ăștia îi dau 1,8 milioane de euro. Bine, vreo 300.000 de euro comisioane sau ce dau la impresari. E diferență mare și nu are rost. Eu luam mai mulți bani din China”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă. 

Doar că Shaghai Port nu acceptă acest refuz. Potrivit DigiSport, clubul din China susține că mijocașul ofensiv ar fi semnat un precontract, actele finale urmând să fie trimise luni, 1 august, și au decis să-l reclame la FIFA pentru că a ales-o pe Al Jazira. 

Tănase, încântat de noul transfer 

„Da, bucuros! Cam greu să te desparți, e greu să pleci după atât timp de la un club atât de frumos. Normal că aștept să ia campionatul FCSB și îmi doresc să se califice, au șanse mari”, a declarat Florin Tănase la plecarea spre Emiratele Arabe Unite. 

Modifică setările cookies