VIDEO Florin Tănase nu mai pleacă în China! Gigi Becali a anunțat destinația jucătorului și salariul colosal pe care-l va primi

Căpitanul FCSB-ului și-a ales noua echipă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 August 2022, 17:47
Data actualizarii: Luni 01 August 2022, 17:48

1 august a fost o zi productivă pentru FCSB. Gigi Becali (64 ani) a oficializat două transferuri: pe Bogdan Rusu (32 ani), de la CS Mioveni, și pe David Miculescu (21 ani), de la UTA Arad. Totodată, la aceeași conferință de presă, omul de afaceri a vorbit despre transferul lui Florin Tănase (27 ani). 

Inițial, căpitanul FCSB-ului trebuia să se transfere în China, Shanghai Port plătindu-i clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Însă Becali a anunțat că Al-Jazeera a oferit aceeași sumă, dar cu un salariu mai mare pentru Florin Tănase. 

Tănase, salariu anual de 1,8 milioane de euro 

„Tănase pleacă la Al-Jazeera. Păi, chinezii dădeau mai mult, au ridicat. Eu voiam să-l dau în China, dar Tănase...E mai aproape. Chinezii îi dădeau 1 milion de euro și ăștia îi dau 1,8 milioane de euro. Bine, vreo 300.000 de euro comisioane, sau ce dau la impresari. E diferență mare și nu are rost. Eu luam mai mulți bani din China”, a declarat Gigi Becali la conferința de presă. 

Florin Tănase a fost cumpărat de FCSB în vara lui 2016, de la Viitorul Constanța (n.r. actuala Farul Constanța). Atunci, Becali îi plătea lui Gică Hagi (57 ani) 1,7 milioane de euro pentru jucătorul său. 

În 6 ani petrecuți la clubul roș-albastru, Tănase a adunat 227 de meciuri în toate competițiile, marcând 83 de goluri și oferind 41 de pase decisive. Timp în care căpitanul FCSB-ului a cucerit un singur trofeu, Cupa României, în sezonul 2019-2020. 

Modifică setările cookies