Și-ar da și viața pentru Petrolul! Contractul refuzat de Constantin Budescu pentru a semna cu "lupii galbeni"

Petrolul Ploiesti Constantin Budescu Transferuri azi Valeriu Rachita Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 18:01
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 17:59

Constantin Budescu a semnat astăzi cu Petrolul Ploiești după 11 ani.

Budescu a plecat gratis de la FC Voluntari în această perioadă de mercato, pentru a evolua la Petrolul Ploiești, echipa sa de suflet. Fostul internațional român a mai făcut-o la începutul carierei, în perioada 2005 - 2011. De atunci, a mai trecut în campionatul românesc pe la FCSB și Astra Giurgiu.

Valeriu "Vivi" Răchită, fost jucător la Petrolul, a vorbit despre mutarea lui Budescu în cadrul grupării "lupilor galbeni" și a dezvăluit faptul că a lăsat un salariu dublu pentru prahoveni.

Răchită: „Avea un contract dublu și a semnat la Petrolul”

„Budescu e un copil crescut de Petrolul, ştie ce înseamnă clubul, ştie ce înseamnă comunitatea, suporterii, istoria. El a debutat cu mine la 16 ani în fotbalul mare, acum 16 ani. La un meci cu Otopeni. Şi-a dorit tot timpul să se întoarcă la Petrolul, din fericire, a reuşit să-şi asigure partea financiară.

Nu, nu l-a interesat, ca să vă dau o informaţie, avea de la o echipă din Liga 1 un contract dublu şi a semnat pe jumătate la Petrolul. Şi e petrolist, vine la meciuri, copiii lui ţin cu Petrolul.

(n.r. - L-aţi mai sfătuit, printre partidele de pescuit, să aleagă Petrolul?) Da, bineînţeles, chiar am fost acum vreo 2 săptămâni cu el la pescuit şi mi-a zis că semnează cu Petrolul. Mi-a zis că semnează, dar nu vrea să păcălească clubul, că este accidentat şi vorbeau de ceva vreme, dar atunci când va începe antrenamentele va semna cu Petrolul.”, au fost cuvintele lui Vivi Răchită, conform Orange Sport.

Budescu, la Petrolul

Petrolul a anunțat oficial transferul lui Constantin Budescu, care a semnat un contract pe două sezoane cu ploieștenii.

„Sunt foarte fericit că m-am întors la echipa de la care am plecat, practic, către fotbalul mare! Am spus-o întotdeauna că vreau să joc pentru Petrolul în primul eșalon și iată că voi avea această ocazie! Sper să revin cât mai repede și abia aștept primul meci pe Ilie Oană!”, a spus Constantin Budescu, pentru site-ul oficial al clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!