Rapid Alexandru Crivac Superliga Transfer azi Victor Angelescu Liga 1

OFICIAL Încă un transfer la Rapid! Angelescu s-a ținut de promisiune. Crivac a semnat cu giuleștenii

Rapid București a mai reușit un transfer în această perioadă de mercato.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 16:47
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 16:46

Alexandru Crivac a semnat cu Rapid. Victor Angelescu a spus luni, la emisiunea Ora Exactă în Sport, faptul că a încheiat negocierile pentru un fotbalist și că mai pregătește încă unul transfer pentru giuleșteni. 

Astfel că, formația de la căile ferate l-au oficializat pe Crivac astăzi. Fotbalistul este cotat la 25.000 euro, potrivit site-urilor de specialitate și a evoluat pentru FC Argeș.

Primele declarații ale lui Crivac

Alexandru Crivac este fiul lui Iulian Crivac, care a fost închizătorullui Rapid în perioada 2000 - 2001.

„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Rapid, este un club important din România. Îmi doresc să evoluez cât mai mult, să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele. Știu că este o atmosferă foarte bună la Rapid, suporterii sunt incredibili și abia aștept să debutez în fața lor.”, au fost cuvintele noului jucător al lui Adrian Mutu, pentru site-ul oficial al clubului.

Cariera lui Crivac

Mijlocașul devensiv a fost selecționat la reprezentativa under 20 a României, dar nu a participat în nicio partidă pentru națională. A trecut pe la FC D. Coman, FC Viitorul U19 și FC Farul, înainte să ajungă la FC Argeș și, în cele din urmă, la Rapid.

Modifică setările cookies