ACUM Sepsi - Djurgardens! Bergodi mai pregătește o lecție italiană

Echipa lui Cristiano Bergodi are un adversar tare în turul III preliminar din Conference League. Turul și manșa secundă sunt ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO. 

Live text: Sepsi OSK - Djurgardens
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 21:10
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 21:18
Sepsi OSK
0-0
Djurgardens
MIN '5
Ratare

Cosmin Matei centrează perfect de pe partea stângă, iar  Rondon reia periculos cu capul, însă portarul oaspeților intervine salvator.

MIN '1
Inceput

A început partida!

Lineup

Sepsi OSK: Niczuly - Iapas, Mitrea, Bălașa, Dimitrov - Matei, Păun, Bărbuț - Aganovic, Rondon, Golofca;

Antrenor Cristiano Bergodi.

Djurgardens: Zetterstrom - Bengtsson, Ekdal, Hien, Johansson - Eriksson, Schuller, Finndell - Radetinac, Edvardsen, Asoro;

Antrenor: Kim Bergstrand

04-08-2022 07:54

Bergodi mai pregătește o lecție italiană

Echipa patronată de Laszlo Dioszegi a avut un retur dramatic la Ljubljana și s-a calificat cu emoții în turul al treilea din Conference League, după loviturile de departajare. 

Joi, de la 21:00, la Sfântu Gheorghe, Bogdan Mitrea și colegii lui vor avea de înfuntat un adbversar mult mai bun, pe suedezii de la Djurgarden. 

Sepsi - Djurgardens, la Pro Arena și VOYO

Din 2019, Djurgardens este anternată de Kim Bergstran și are un lot estimat la 16 milioane de euro.

Djurgardens a terminat sezonul trecut pe locul al treilea în campionat. În această ediție de campionat adversarii lui Sepsi sunt lideri, cu 33 de puncte după 16 etape. În ultimul meci din campionat, Djurgardens a trecut în deplasare, scor 2-1, de Hacken. 

"A fost un meci foarte greu. Din păcate, n-am reușit să facem ce ne-am propus, adică să pasăm mult, să avem posesia și să creăm șanse de a marca. Suntem puțin triști din această cauză, dar este o calificare foarte importantă pentru echipă și pentru istoria clubului.

Nu ne-a ieșit jocul. Suntem triști din cauza asta, este vina noastră. Din păcate e și meritul lor, ne-au pasat bine. Nu au avut nimic de pierdut și au riscat. Sper să învățăm ceva din asta și să mergem mai departe și să ne concentrăm în campionat să ajungem în play-off, asta e obiectivul principal", a declarat Bogdan Mitrea, după returul cu Olimpija Ljubljana.

Modifică setările cookies