Mihai Stoica FCSB Juan Bauza Liga 1

Mihai Stoica, reacție ironică la adresa lui Juan Bauza. Ce l-a deranjat pe managerul general de la FCSB

FCSB a încheiat la egalitate cu FCU Craiova, scor 1-1, într-un meci contând pentru etapa a treia din Superliga. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 August 2022, 16:26
Data actualizarii: Marti 02 August 2022, 16:45

Vicecampioana României nu a bifat nicio victorie în actualul sezon în competiția internă, având până acum două egaluri și o înfrângere. 

În ciuda startului nefericit, Mihai Stoica nu este îngrijorat de rezultatele obținute până acum de FCSB și este convins că echipa își va reveni, mai ales după schimbarea antrenorului.

"Nu mă îngrijorează începutul, îmi doresc să nu avem accidentări. Noi am fost dezavantajați de arbitraje până acum. A fost acel penalty nedat cu U Cluj, n-a mers VAR-ul, acum când arbitrul nu a văzut penalty-ul, a mers VAR-ul, ca să vezi.

Chiar dacă FC U Craiova a avut ocazii și a jucat bine, noi am avut ocazii monumentale în a doua repriză, iar pe final jucam doar noi", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Mihai Stoica, ironie îndreptată spre Juan Bauza

"Noi am ajutat-o pe cealaltă Craiova, pentru că s-a rupt Bauza cu noi. E un jucător foarte bun, părea că se uită de sus la ceilalți jucători ai noștri.

Doar că a scăpat singur cu portarul și i-a dat în cap, de-acolo jucătorii de calitate cam dau gol sau măcar dau pasă în dreapta", a spus acesta, potrivit aceleiași surse.

Modifică setările cookies