Gigi Becali FCSB Sergiu Bus Stranieri Gigi Becali

A devenit liber de contract și ar putea reveni la FCSB! O rivală din Liga 1 a încercat să-l „fure”, dar a refuzat-o

Fotbalistul despre care Gigi Becali spunea că „n-a mai avut la echipă unul ca el” e liber de contract și e dispus să revină la FCSB dacă va primi o ofertă din partea clubului.

Kadi Bulgakov
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 18:26
Data actualizarii: Marti 21 Decembrie 2021, 20:14

Sergiu Buș a îmbrăcat tricoul lui FCSB în 2020, însă după doar șase luni de zile, Gigi Becali îl scotea la vânzare fiind nemulțumit de randamentul acestuia. Două goluri și o pasă decisivă reușise Buș în cele 11 meciuri jucate pentru FCSB. 

În ianuarie 2021, Buș s-a despărțit de FCSB și semnat cu sud-coreenii de la Seongnam. Gigi Becali încasând în schimbul fotbalistului suma de 300 de mii de euro.

  • Sergiu Bus

Bogdan Apostu, impresarul lui Buș, a anunțat că atacantul și-a reziliat înțelegerea cu Seongnam și este dispus să negocieze cu orice echipă.

„Am reziliat contractul cu Seongnam oficial săptămâna trecută, este jucător liber de contract începând cu vineri seara. Și suntem deschiși la discuții cu orice echipe. Am mai spus-o, vizavi de Sergiu cred că va fi foarte greu să ajungă la o echipă medie din România din cauza faptului că are niște pretenții salariale destul de mari.

UTA îl vrea, însă nu are bani de Sergiu Buș

Din punct de vedere financiar UTA nu poate sa suporte salariul pe care Sergiu il cere in acest moment”, a spus Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș, pentru PRO TV și sport.ro.

30 de meciuri are Buș în tricoul lui Seongnam, pentru care a reușit să marcheze trei goluri și să ofere două pase decisive.

  • 600 de mii de euro este cota de piață a lui Buș, potrivit transfermarkt.com
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!