Liga 1

CFR Cluj, reacție vehementă după greșelile de arbitraj din FCSB - UTA: "Am rămas fără cuvinte, e strigător la cer!"

CFR Cluj iese la atac, după greșelile de arbitraj din FCSB - UTA Arad 2-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 09:35
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 09:45

FCSB a obținut două lovituri de la 11 metri controversate în meciul cu UTA Arad, în urma cărora echipa lui Toni Petrea a obținut victoria. În prima repriză, Marian Barbu a acordat penalty după un duel în careu între Octavian Popescu și Roger, în care contactul dintre cei doi a părut inexistent, iar în a doua repriză centralul a dictat o nouă lovitură de la 11 metri pentru un henț, deși mingea părăsise anterior suprafața de joc.

Bogdan Mara, după FCSB - UTA: "Am rămas fără cuvinte!"

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, nu s-a ferit de cuvinte după meciul de pe Arena Națională. Oficialul campioanei României a criticat în termeni duri deciziile arbitrului Marian Barbu, spunând că se greșește constant în favoarea principalei contracandidate la titlu, FCSB.

"Am rămas fără cuvinte după meciul de azi dintre FCSB şi UTA. Toată presa scrie, a fost ceva... E clar că Balint e frustrat după un asemenea meci. Să fie două penalty-uri acordate greşit e viciere de rezultat. Balint are perfectă dreptate. E strigător la cer. Revin puţin la meciul nostru, el a ieşit, nu vreau sa ii spun numele (n.r. Mihai Stoica), să vorbească de meciul nostru... el care a vorbit şi a pus presiune pe arbitraj.

Intr-adevăr la faza golului nostru cu Chindia a existat acel presupus henţ, dar Cristi Balaj a venit cu argumente şi a explicat frumos. Înainte de acel henţ am avut un penalty foarte clar. Un meci oricum pe care noi l-am dominat fără emoţii.

Dar astăzi ce s-a întâmplat... vă las pe voi să judecaţi. Sunt dezgustat. La primul penalty chiar n-am înţeles, arbitrul era bine poziţionat şi a hotărât foarte repede... Vă daţi seama? La al doilea a ieşit mingea centimetri buni. Ce să mai zic? Nu este primul meci, asta este problema! Se mai greşeşte... dar nu în felul acesta! Nu am explicaţii pentru ce s-a întâmplat acuma seara. De ce nu e o zi proastă şi în favoarea celorlalte echipe? Asta reiese că FCSB este ajutată de arbitri", a spus Bogdan Mara, potrivit Telekom Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies