„Copilul meu să aibă firmă cu amanta tatălui...e cumplit!” Dezvăluiri bombă ale Anamariei Prodan despre fiul cel mare al lui Reghecampf

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Luca Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 18:42
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 18:48

Anamaria Prodan face o nouă serie de dezvăluiri incendiare!

Agentul a comentat ultimele zvonuri apărute, legate de banii familiei Prodan-Reghecampf și scandalul în care este implicată și presupusa iubită a antrenorului. Din dezvăluirile apărute recent în presă, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf ar deține o afacere comună cu actuala iubită a tehnicianului Universității Craiova. 

Cei doi ar avea o companie care are ca obiect de activitate comerțul, care a fost înființată în anul 2020. 

Anamaria Prodan: „Copilul meu să aibă firmă cu amanta tatălui!”

Întrebată despre zvonurile apărute, Anamaria Prodan nu a putut să nu comenteze, punctând că a aflat din presă toate informațiile, fără să le nege însă. Agentul s-a arătat dezamăgit de situația în care se află familia, dar a ținut să spună că Luca Reghecampf a fost pus de tatăl său în situația de a minți, totul plecând de la sentimentul de frică. 

„Eu sunt în Dubai în momentul ăsta. Băiatul meu (n.r. Luca Reghecampf) face afaceri. Am văzut în ziare o firmă, despre care nu știam, ce-i drept. Ce ai vrea să spun? Este greu de comentat, este greu de vorbit despre așa ceva. Nu știa nimeni despre asta.

Știa doar Luca Reghecampf, băiatul cel mare, băiatul meu, cel din prima căsnicie a lui Laurențiu. Încă nu mi-a spus nimic Luca, dar Luca ascultă de tatăl lui, orbește, și e normal să fie așa.

Asta e ultima pe care puteam să o văd. Din 2020 tu să ai firma, copilul meu, să aibă firmă cu amanta tatălui, iar noi în casă, eu cu Luca Reghecampf, să plângem împreună unul în brațele celuilalt…. Și Luca să fie nevoit să mă mintă de frică, dar în același timp să încerce să îi explice tatălui cine este amanta și cum o vede el… E cumplit.

Nu am vorbit nimic cu Luca, încă, pentru că am aflat când eram în Dubai. Dar pe măsură ce trec zilele îmi este din ce în ce mai greu să înțeleg ce se întâmplă și de ce. Consider că am muncit atât de mult, ani, am dat tot ce am avut pentru soțul meu, și eu, și copiii noștri, și am creat ceva unic și sunt mândră chiar și astăzi de toate aceste lucruri. Absolut toată lumea mă oprește și îmi spune „Ana, a greșit  enorm”! Probabil nici Dumnezeu nu o să îl ierte pentru ceea ce a făcut. Nu știu dacă el se mai poate uita în oglindă astăzi, nu știu dacă el se mai poate uita vreodată în ochii copiilor sau în ochii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!