Stranieri

Nicolae Stanciu, pe picior de plecare de la Slavia Praga. Ce susține Anamaria Prodan

Nicușor Stanciu, unul dintre liderii echipei naționale, ar putea pleca de la Slavia Praga.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 15:42
Data actualizarii: Duminica 24 Octombrie 2021, 15:50

Mijlocașul a ajuns la Praga în 2019, în schimbul a 4 milioane de euro. Ajuns la 28 de ani, acesta ar putea schimba decorul iarna viitoare. De altfel, el a avut multe oferte și în vară.

Galatasaray este unul din cluburile ce s-au interesat de Stanciu, însă mutarea a picat deoarece cluburile nu s-au înțeles cu privire la suma de transfer. Ana Maria Prodan, impresarul lui Stanciu, crede însă că acesta va schimba echipa în iarnă.

  • Nicolae Stanciu

„El a avut foarte multe oferte şi în perioada trecută, doar că preţurile nu au fost cele dorite. Dar eu cred că el acum va pleca. 

E foarte dificil acum. Fotbalul românesc trece printr-o perioadă grea şi va ajunge cumva, mai ales cu pandemia, mai jos. Nimeni nu mai plăteşte pentru jucătorii români mulţi bani. Nu avem infrastructură, sunt multe lucruri care te dau jos de pe piedestal înainte să te urci. 

Eu continui, am agenţia mea, am partenerii mei şi ne-am unit cei mai buni agenţi din Europa. Tocmai din acest motiv, am foarte mulţi jucători străini în portofoliu”, a declarat Anamaria Prodan, conform Telekom Sport

CITESTE SI
Modifică setările cookies