Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Luca Reghecampf Stiri Anamaria Prodan și Luca Reghecampf
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 20:41
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 20:43

Anamaria Prodan a lansat două cărți, iar acolo vorbește despre viața sa. 

Deși se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, care a confirmat că a depus actele după ce au apărut zvonuri conform cărora presupusa iubită a sa ar fi însărcinată, Anamaria Prodan nu își 'pune pe hold' viața. Agentul a lansat două cărți, iar la eveniment a mers alături de fiul cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr. 

În discuțiile despre soțul său și despre divorț a avut loc și un schimb de replici cu prima soție a tehnicianului, Mariana Pffeifer. Anamaria a vorbit și despre relația pe care o are cu Luca Reghecampf, băiatul antrenorului Universității Craiova din prima căsnicie, dezvăluind că l-a crescut pe acesta ca pe copilul ei.

  • Anamaria Prodan și Luca Reghecampf

În cartea intitulată „Da, sunt cea mai bună!”, Anamaria povestește cum l-a cunoscut pe fiul cel mare al lui Reghecampf, punctând că relația bună pe care a avut-o cu băiatul a adus reacții negative din partea primei soții. 

„(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, relatează agentul în carte conform Fanatik

Reacția lui Luca Reghecampf 

Din publicație nu lipsește reacția băiatului, care a avut un mesaj emoționant pentru soția tatălui său. 

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea scrisă de Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!