Stiri

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea despre relația pe care o are cu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a lansat două cărți, iar acolo vorbește despre viața sa. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 20:41
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 20:43

Deși se află în plin scandal de divorț cu Laurențiu Reghecampf, care a confirmat că a depus actele după ce au apărut zvonuri conform cărora presupusa iubită a sa ar fi însărcinată, Anamaria Prodan nu își 'pune pe hold' viața. Agentul a lansat două cărți, iar la eveniment a mers alături de fiul cel mic, Laurențiu Reghecampf Jr. 

În discuțiile despre soțul său și despre divorț a avut loc și un schimb de replici cu prima soție a tehnicianului, Mariana Pffeifer. Anamaria a vorbit și despre relația pe care o are cu Luca Reghecampf, băiatul antrenorului Universității Craiova din prima căsnicie, dezvăluind că l-a crescut pe acesta ca pe copilul ei.

  • Anamaria Prodan și Luca Reghecampf

În cartea intitulată „Da, sunt cea mai bună!”, Anamaria povestește cum l-a cunoscut pe fiul cel mare al lui Reghecampf, punctând că relația bună pe care a avut-o cu băiatul a adus reacții negative din partea primei soții. 

„(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, relatează agentul în carte conform Fanatik

Reacția lui Luca Reghecampf 

Din publicație nu lipsește reacția băiatului, care a avut un mesaj emoționant pentru soția tatălui său. 

„Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea scrisă de Anamaria Prodan. 

Modifică setările cookies