„Niște prostii!” Gigi Becali, reacție fermă după ce a pierdut războiul cu Anamaria Prodan și a fost amendat

anamaria prodan FCSB Gigi Becali Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 23:38
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 23:44

Gigi Becali a fost amendat de CNCD, în urma unei plângeri pe care a făcut-o Anamaria Prodan. Aceasta l-a acuzat pe patronul FCSB de calomnie.

CNCD l-a obligat pe latifundiarul din Pipera la plata unei amenzi, pentru că a făcut declarații jignitoare și discriminatorii la adresa femeilor.

Amenda nu pare să-l fi impresionat prea mult pe Gigi Becali, care a susținut la scurt timp după ce Anamaria Prodan a publicat documentul prin care CNCD a stabilit vinovăția patronului FCSB și cuantumul amenzii, că nu-l interesează și că toate acestea nu-s decât „niște prostii”.

„Nu mă interesează ce decizie au luat ei. Ce discriminare? Asta-i discriminare, că am zis că nu fac afaceri cu femei? Sunt niște prostii”, a spus Becali, potrivit fanatik.ro.

Anamaria Prodan, ieșire dură împotriva lui Gigi Becali

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum trebuie să ne purtăm unii cu alții, în această societate în care trăim cu toții - cu respect, cu profesionalist, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri.

Tot așa ne învață și biserica, mămica în primii șapte ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii dintre noi... Pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează 'prostiile' celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării.

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă. Am, totuși, o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă?

Cam ce ar mai trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!