VIDEO Anamaria a plecat din România după anunțul divorțului de Reghecampf. A făcut show la o gală de Superkombat

anamaria prodan Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 11:07
Data actualizarii: Luni 01 Noiembrie 2021, 11:24

După anunțul divorțului de către Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a plecat în Dubai. 

După ce a ajuns acolo, impresara a participat la un eveniment Superkombat, unde s-a pozat alături de diferiți oficiali ai competiției, dar și de luptători. 

„Eu nu vreau că ai mei copii să vadă lucruri urâte în ziare. El va avea mereu acces în casa noastră. El este supărat, el este foarte gelos. Când voi avea o relaţie cu cineva nu va mai fi român. Nu mai vreau… Vreau să mă îndepărtez de România. Bebeto va merge la 14 ani în America la o academie”, a declarat Anamaria Prodan la PRO TV. 

A câștigat procesul cu Gigi Becali
 

Anamaria Prodan a făcut plângere la CNCD după ce a fost jignită de Gigi Becali, patronul FCSB, iar autoritatea publică a decis amendarea latifundiarului din Pipera.

Frumoasa impresară, care se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, a avut o reacție dură la adresa lui Becali, pe care îl acuză că promovează „atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă”.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a apărut în momentul în care patronul FCSB a luat decizia de a apela la vărul său, Giovanni Becali, pentru vânzarea lui Man la Parma.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!