Fotbal intern

Anamaria Prodan a câștigat războiul cu Becali! Patronul FCSB, amendat. Reacția dură a impresarei

Anamaria Prodan a făcut plângere la CNCD după ce a fost jignită de Gigi Becali, patronul FCSB, iar autoritatea publică a decis amendarea latifundiarului din Pipera.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 17:54
Data actualizarii: Miercuri 27 Octombrie 2021, 18:08

Frumoasa impresară, care se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, a avut o reacție dură la adresa lui Becali, pe care îl acuză că promovează „atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă”.

„Există legi (pentru cazurile în care bunul simț nu e o calitate nativă a persoanei în cauză) care vorbesc despre cum ar trebui să ne purtăm unii cu alții, în acestă societate în care trăim cu toții – cu respect, cu profesionalism, respectând demnitatea fiecăruia dintre semenii noștri.

Tot așa ne învață și: biserica, mămica în primii 7 ani de viață, școala, legea, statul. Pe unii din noi… pentru ceilalți, cei care ne fac tuturor viața mai roz în societatea românească, există Gigi Becali, cel pe care nu îl interesează “tîmpeniile” celor de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. 

El discriminează pe cine vrea el, că are bani de amendă… Am totuși o întrebare: ce ar trebui făcut când omul ne oferă, la aproape fiecare apariție publică a sa, atmosfera toxică a scandalului ieftin și al jignirilor și umilințelor pe bandă rulantă? Cam ce ar (mai) trebui să facă, ca să ne hotărâm în sfârșit (ca societate) să-i întoarcem spatele și să-i oferim anonimitatea pe care o merită?”, a fost mesajul publicat de impresara Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.

Conflictul dintre Anamaria Prodan și Gigi Becali a apărut în momentul în care patronul FCSB a luat decizia de a apela la vărul său, Giovanni Becali, pentru vânzarea lui Man la Parma.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies