GALERIE FOTO Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțire cu multe surprize? Versiune nouă în cazul separării celor doi

anamaria prodan divort Laurentiu Reghecampf Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 10:59
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 11:23

Un om de fotbal care mai are și previziuni corecte, din când în când, vine cu o nouă versiune. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se despart după ce mulți oameni îi percepeau drept cuplul perfect sau aproape perfect. Căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf pare să fi ajuns la final, după luni întregi de speculații în privința unui posibil divorț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, despărțire cu multe surprize

După ce tehnicianul a declarat că a depus actele de divorț, în presă a apărut și informația potrivit căreia presupusa parteneră a antrenorului de la Universitatea Craiova ar fi insărcinată în trei luni. Dumitru Dragomir (75 de ani) nu a evitat să facă previziuni și despre acest subiect și consideră că agenta FIFA și unul dintre tehnicienii de top din fotbalul românesc se vor împăca.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou împreună?

"Părerea mea este că datorită copiilor o să se împace foarte repede. Amândoi renunță în favoarea copiilor. Cel puțin, așa gândesc eu. Păi, pentru ce trăiești? Nu pentru copii?”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

"Nu îl afectează cu nimic pe Reghecampf (n.r. din punct de vedere profesional)! Poate că îl afectează faptul că suferă copilul pe care îl are cu Anamaria. Și atunci, nici el nu se simte prea confortabil. Mă rog. Eu mă așteptam ca Anamaria și el să fie mai diplomați amândoi, mai discreți. Dar în momentul în care te ia valul și te îndrăgostești, o iei razna, să știi. E vârsta la care o iei razna. Prieteni de-ai mei au capotat după 50 de ani.

Pentru Ana… o felicit că nu a scos nicio murdărie la suprafață! Bravo ei! Și pe Reghe, la fel! Ciocul mic la amândoi, bravo lor! Adică nu și-au spălat rufele în fața lumii. Și banii mulți strică multe caractere. Când ai bani, ai și distracții, ai tot ce vrei pe lumea asta, iar tentația și coruperea este așa de mare… Mai ales care cea vine din partea prietenilor. Anturajul te distruge.

"Am înțeles că Reghecampf s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără"

Am înțeles că Reghe s-a îndrăgostit de o fată frumoasă și tânără. Și Ana e frumoasă, dar aia e mai tânără cu vreo 15 ani decât ea, din ce am înțeles. Ea s-a menținut foarte bine și arată foarte bine Ana și e fată deșteaptă, iar Reghe e un antrenor foarte serios”, a mai spus fostul șef al Ligii Profesionite

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!