Solutie SOCANTA a lui Gigi Becali in legatura cu Covid-19: "Dati drumul la stadioane, sa vina lumea, sa se imbolnaveasca!"

Gigi Becali covid-19 Dinamo Stiri Solutie SOCANTA a lui Gigi Becali in legatura cu Covid-19: "Dati drumul la stadioane, sa vina lumea, sa se imbolnaveasca!"
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2020, 11:35
Data actualizarii: Sambata 18 Iulie 2020, 11:36

Gigi Becali a vorbit despre cazurile de coronavirus de la Dinamo. 

Patronul FCSB a fost intrebat despre cazurile de coronavirus in randul jucatorilor lui Dinamo. Gigi Becali a vorbit in stilul propriu despre Covid-19 si a venit cu o propunere socanta pentru ca oamenii sa ajunga sa se imunizeze. 

"Nu mi-e de Dinamo, de copiii aia, sunt bolnavi, chiar si de suporteri. Pe noi nu ne intereseaza, jucam miercuri, castigam Cupa, la revedere. Dupa aia nici nu ne mai intereseaza pe noi. Castigam Cupa, suntem in cupele europene, la revedere.

Poti sa te dai tu peste cap, daca asa e sortit si asa a vrut Dumnezeu, nu ai ce sa faci. 

E prea drastica la fotbal. Aveti 6? Treceti acasa, aduceti altii care sa ii inlocuiasca. Cu boala asta trebuie sa ne obisnuim. Ii dai pe aia 6 afara, iar altii vin in locul lor pana se insanatosesc. Dati drumul la stadioane, sa vina lumea, sa se imbolnaveasca, sa se obisnuiasca cu virusul", a declarat Gigi Becali la Digi Sport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!