FOTO Nu se mai ascund! Gerard Pique și noua iubită, pozați în timp ce se sărutau în public: reacția tatălui starului de la Barcelona

Clara Chia Marti Gerard Pique iubita Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 August 2022, 18:22
Data actualizarii: Sambata 20 August 2022, 18:38

Gerard Pique (35 ani) și Shakira (45 ani) au decis să pună punct relației pe care au început-o în urmă cu 12 ani. 

Cântăreața a anunțat oficial despărțirea la începutul lunii iunie, după ce presa internațională a dezvăluit că l-ar fi prins pe Gerard Pique cu o altă femeie. De atunci, au apărut diferite zvonuri legate de relația lor, conform cărora fotbalistul s-ar fi mutat singur de ceva timp, iar cuplul se dezbinase de câteva luni bune. 

Conform publicației britanice The Sun, Gerard Pique ar fi într-o relație cu o studentă care lucrează pentru el. Clara Chia Marti este studentă de 23 de ani la PR și ar fi cea cu care se iubește cu fotbalistul de la FC Barcelona. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos, în cadrul cărora tânăra cu 12 ani mai tânără ar fi lucrat. 

Gerard Pique și Clara Chia Marti, sărut pasional în public

Cei doi au fost fotografiați la un concert, iar la un moment dat au renunțat la inhibiții și s-au sărutat de față cu ceilalți spectatori, alături de ei fiind chiar și tatăl fotbalistului.

Joan Pique și Montserrat Bernabeu, părinții fundașului, nu sunt de acord cu relația fiului lor și speră ca acesta să se împace cu Shakira. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!