GALERIE FOTO Gerard Pique și Clara Chia, apariție de senzație la nuntă! Cum au fost surprinși cei doi 

Gerard Pique Clara Chia Marti Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Iunie 2023, 09:21
Data actualizarii: Sambata 24 Iunie 2023, 09:23

Gerard Pique (36 ani) s-a despărțit de Shakira în urmă cu mai bine de un an, iar de atunci și-a refăcut viața. 

Pique și Shakira își anunțau despărțirea printr-un comunicat oficial, după ce s-a scris că fostul fotbalist ar fi înșelat-o pe cântăreață. La scurt timp după separarea oficială, Gerard Pique a fost surprins alături de noua iubită, Clara Chia, cu care s-a scris că ar fi avut o relație de o perioadă de timp. 

Cei doi au apărut în repetate rânduri împreună în spațiul public, iar recent presa internațională anunța că s-ar fi logodit, urmând să pregătească și nunta, pas la care Pique nu a ajuns în 12 ani de relație cu Shakira. 

Clara Chia și Gerard Pique, surprinși la nunta fratelui fostului jucător 

În acest weekend a avut loc nunta lui Marc Pique, fratele fostului fotbalist, cu Maria Valls. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească în urmă cu un an, însă evenimentul a fost amânat de despărțirea scandaloasă dintre fratele său și Shakira. 

La nunta din weekend a fost prezent și Gerard Pique, care nu putea apărea altfel decât la brațul frumoasei sale iubite. Cei doi au fost fotografiați intrând și ieșind din biserică, tânăra studentă remarcându-se cu un look natural, o rochie aurie, ce îi punea în evidență formele, o pereche de sandale transparente cu toc și ochelari de soare. 

Sursa foto: Profimedia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!