GALERIE FOTO „Dacă se îndrăgostea de Sergio Ramos, nu de Pique, o costa mai puțin!” Avocatul Shakirei a spus tot 

Shakira Gerard Pique Sergio Ramos Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 17:43
Data actualizarii: Marti 21 Noiembrie 2023, 17:43

Shakira (46 ani) a pledat vinovată în procesul în care a fost acuzată că a făcut fraudă fiscală în valoare de 14,5 milioane de euro, când stătea în Barcelona. 

Cântăreața columbiană a ajuns la o înțelegere cu autoritățile iberice și a pledat vinovată, fiind condamnată la 3 ani de închisoare fără executare, după ce a acceptat să plătească o amendă de 7,6 milioane de euro. În cazul în care nu își admitea vina, Shakira se putea confrunta cu 8 ani și două luni de închisoare, plus o amendă de 23,8 milioane de euro. 

Avocatul Shakirei a spus cum putea scăpa de probleme dacă se îndrăgostea de Sergio Ramos 

Pau Molins, avocatul Shakirei, a vorbit într-o emisiune radio despre pedeapsa primită de cllienta sa și a dezvăluit că situația ar fi fost complet diferită dacă aceasta nu ar fi fost rezidentă în Catalunia. 

„Dacă ești rezident în Catalunia, poți merge la închisoare pentru un delict care ar fi imposibil să te închidă dacă ai sta în Madrid, făcând aceeași infracțiune, pentru că nu există impozit de patrimoniu. 

Dacă s-ar fi îndrăgostit de Sergio Ramos, în loc de Gerard Pique, ar fi costat-o mult mai puțin. 

E un subiect complicat cu artiștii mondiali. Unde lucreză dacă toată ziua sunt în jurul lumii? În 2011 Shakira a avut un turneu mondial și a vizitat 74 de țări. Este destul de complex să determini unde ar trebui să îți plătești impozitele”, a spus Pau Molins. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!