Shakira și Gerard Pique, acord temporar în cazul copiilor! Ce decizie au luat cei doi după ce au anunțat despărțirea 

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 August 2022, 23:48
Data actualizarii: Vineri 05 August 2022, 23:49

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) s-au despărțit după mai bine de 12 ani de relație. 

Anunțul a fost făcut de cântăreață, la câteva zile după ce au apărut informații conform cărora l-ar fi prins pe Gerard Pique cu o altă femeie. După despărțire, au apărut diferite zvonuri despre relația celor doi, ieșind la lumină mai multe dispute. 

Cea mai recentă dispută are legătură cu băieții celor doi, Sasha și Milan și custodia lor, care este un subiect pe care încearcă să îl rezolve. Cei doi ar fi găsit o soluție temporară, însă, cel puțin pentru luna august, după cum informează spaniolii de la Marca

Reprezentanții celor doi caută soluții pentru a găsi cea mai bună soluție pentru copii, astfel încât să nu fie afectați de despărțire. Cu toate astea, dorințele Shakirei și ale lui Pique nu sunt aceleași. Artista vrea ca băieții să locuiască împreună cu ea în Miami, în timp ce Gerard Pique își dorește ca Sasha și Milan să rămână în Barcelona. 

Acordul temporar la care au ajuns Shakira și Gerard Pique 

Sursa citată informează că cei doi au stabilit ca în perioada următoare, Sasha și Milan să petreacă două săptămâni alături de tatăl lor, în Barcelona. Copiii s-au întors în Spania după ce au mers alături de Shakira în San Diego, Mexic și Los Angeles. Cântăreața s-a întors în casa din Ciudad Diagonal de Esplugues de Llobregat din Barcelona, iar pe băieți i-a lăsat în custodia tatălui. 

Sasha și Milan vor locui în apartamentul pe care Gerard Pique îl deține în centrul orașului și în care stă încă dinainte de anunțul despărțirii de Shakira. Astfel, băieții vor fi alături de tatăl lor la primele două meciuri ale sezonului, trofeul Joan Gamper de pe 7 august și debutul în La Liga cu Rayo Vallecano. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!