Pentru ea a lăsat-o Gerard Pique pe Shakira! Cum arată iubita studentă, de 23 de ani, a fotbalistului de la FC Barcelona 

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 August 2022, 18:12
Data actualizarii: Joi 11 August 2022, 18:17

Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) au pus capăt unei relații de mai bine de 12 ani. 

Cântăreața a anunțat oficial despărțirea după informațiile apărute în presa internațională conform cărora Gerard Pique a înșelat-o. Jucătorul locuia de ceva timp singur, relația dintre cei doi întâmpinând probleme de o perioadă de timp. Astfel, despre fotbalist s-a scris că a înșelat-o pe Shakira cu o fată mult mai tânără decât el, iar acum au apărut și primele detalii despre ea. 

Gerard Pique, într-o relație cu o studentă de 23 de ani 

Conform publicației britanice The Sun, Gerard Pique ar fi într-o relație cu o studentă care lucrează pentru el. Cei doi s-ar întâlni în secret de câteva luni bune, după cu informează sursa citată, care a dezvăluit și identitatea fetei. 

Clara Chia Marti este studentă de 23 de ani la PR și ar fi cea cu care se iubește Gerard Pique. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos, în cadrul cărora tânăra cu 12 ani mai tânără ar fi lucrat. 

Apropiații cuplului susțin că se întâlnesc deja de o perioadă de timp, iar noua relație a lui Pique nu ar fi o surpriză pentru Shakira. 

„Gerard și Clara se întâlnesc de câteva luni. E studentă care lucrează pentru el, la birou, organizează evenimente. Sunt tăcuți despre relația lor însă cei din jurul lor știu ce se întâmplă. Oamenii l-au ajutat să păstreze discreția despre relație și au șters conturile de socializare ale Clarei, astfel încât să nu poată fi găsite poze cu ea”, a spus o sursă anonimă pentru The Sun. 

Sursa foto: Sport.es, The Sun 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!