GALERIE FOTO „De câte ori faci sex pe săptămână?” Reacția lui Gerard Pique la întrebarea primită 

Gerard Pique Clara Chia Marti Stiri Gerard Pique / Sursa foto: Captură
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 14:57
Data actualizarii: Miercuri 08 Noiembrie 2023, 14:57

Gerard Pique (36 ani) s-a despărțit de Shakira (46 ani) în urmă cu mai bine de un an și jumătate, iar acum și-a refăcut complet viața. 

Fostul fotbalist, retras din activitate în urmă cu un an, trăiește o poveste de dragoste cu Clara Chia Marti, o tânără alături de care a apărut la câteva luni doar de la despărțirea de artista columbiană. Despre Gerard Pique s-a scris că ar fi înșelat-o pe Shakira, iar cântăreața a părut să confirme acest lucru prin versurile pieselor pe care le-a lansat în acea perioadă. 

Gerard Pique a ales însă să nu răspundă speculațiilor, iar relația cu Clara Chia pare mai solidă ca niciodată. Cei doi apar des împreună la evenimente sociale, iar în vară au mers și la nunta fratelui fostului jucător de la Barca. 

  • Gerard Pique / Sursa foto: Captură

Gerard Pique a răspuns la o întrebare incomodă în direct

Afaceristul a fost invitat în cadrul emisiunii „Joaquin, el novato”, al lui Joaquin Sanchez, fost fotbalist de la Betis Sevilla, iar acolo a primit o întrebare incomodă. 

„De câte ori pe săptămână faci sex?”, a fost una dintre întrebările pe care le-a primit Gerard Pique, care a zâmbit și a răspuns: „Acum am parte de mai mult”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!