FOTO Imaginile care o vor deranja pe Shakira. Gerard Pique i-a prezentat actualei partenere pe cei doi băieți 

Gerard Pique Clara Chia Marti iubita Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Octombrie 2022, 17:38
Data actualizarii: Marti 11 Octombrie 2022, 18:11

Gerard Pique (35 ani) și-a refăcut viața după despărțirea de Shakira (45 ani) și pare că iubește mai tare decât niciodată.

Gerard Pique și Shakira au șocat lumea cu anunțul despărțirii, făcut la începutul verii, prin intermediul departamentului de comunicare al cântăreței.

La câteva săptămâni după despărțire au apărut și detalii legate de noua iubită a fundașului, Clara Chia, studentă care lucrează în compania deținută de Pique, Kosmos. 

Gerard Pique i-a prezentat pe băieți noii partenere

În urmă cu câteva zile, cei doi au dus la relația la următorul nivel și au petrecut câteva ore împreună, alături de băieții pe care fotbalistul îi are din relația cu Shakira, Milan și Sasha. Potrivit presei internaționale, cei doi băieți petrec destul de mult timp alături de iubita lui Gerard Pique, iar relația dintre aceștia este una plăcută.

Cine este noua iubită a lui Gerard Pique

Clara Chia Marti este studentă de 23 de ani la PR și ar fi cea cu care se iubește cu fotbalistul de la FC Barcelona. Despre relația lor nu se știe însă dacă a început înainte de despărțirea de Shakira, însă cei doi s-ar fi cunoscut în timpul evenimentelor organizate de compania lui Pique, Kosmos, în cadrul cărora tânăra cu 12 ani mai tânără ar fi lucrat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!