Madonna și propunerea ireală de 20 de milioane de dolari! Ziua în care l-a refuzat pe Jordan pentru coechipierul său

Madonna dennis rodman Michael Jordan Scottie Pippen Stiri Michael Jordan si Scottie Pippen
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 18:31
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 19:51

Colaborarea dintre Scottie Pippen și Michael Jordan este una dintre cele mai cunoscute din lumea sportului. 

Cei doi erau nedespărțiți pe teren, acolo unde Pippen a fost considerat drept cel mai bun 'locotenent' pe care Michael Jordan l-a avut. Acesta a fost mereu în umbra legendarului jucător, însă cei doi a fost protagonist în epoca glorioasă a lui Chicago Bulls. Pippen și Jordan se completau perfect, deși primul nu ieșea în evidență la fel de mult precum 'Air Jordan'. 

Cu toate astea, Pippen are în cont o victorie importantă în fața lui Michael Jordan, însă pe plan sentimental. Fostul asistent tehnic al lui Bulls, Johnny Bach a dezvăluit modul în care echipa din Chicago reușea să stârnească reacții pe oriunde mergea. Chiar și una dintre cele mai mari voci feminine din istorie, în vogă încă de pe atunci, a fost cucerită de jucătorii lui Bulls. 

  • Madonna

Madonna, la mijloc între Pippen și Jordan

Madonna a avut o relație cu Scottie Pippen, iar asta a dus la reacții de gelozie din partea lui Jordan, după cum a dezvăluit fostul oficial al lui Bulls. Mai mult decât atât, superstarul pop l-a refuzat pe 'Air Jordan', care îi facea avansuri când a realizat că Pippen câștigă teren. 

„Trebuia să vedeți femeile care îl așteptau pe Pippen în toate locurile în care mergeam. Madonna venea să îl ia într-o limuzină cu jacuzzi de fiecare dată când mergeam la Los Angeles. Michael îi spunea că ar putea să o satisfacă mai bine, dar ea i-a răspuns: 'Nu exstă vreo posibilitate'”, a dezvăluit Bach, citat de Marca

„Madonna mi-a spus că îmi dă 20 de milioane de dolari!”

Numele Madonnei a mai apărut în trecut relaționat cu încă un jucător legendar al lui Bulls. Cântăreața a fost într-o relație controversată și cu Dennis Rodman, înainte ca acesta să meargă la Illinois. Pe atunci, baschetbalistul a povestit care a fost propunerea ireală pe care Madonna i-a făcut-o. 

„Madonna mi-a zis că dacă o las gravidă, îmi dă 20 de milioane de dolari. Jucam în Las Vegas când m-a sunat să mă anunțe că se afla la ovulație”, își amintea pivotul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!