GALERIE FOTO Reacția lui Michael Jordan la anunțul că fiul său vrea să se însoare cu fosta soție a lui Scottie Pippen, care e cu 17 ani mai mare decât el  

Larsa Pippen Marcus Jordan Michael Jordan Scottie Pippen Stiri Larsa Pippen și Marcus Jordan / Sursa foto: Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 10:59
Data actualizarii: Vineri 03 Noiembrie 2023, 11:13

Larsa Pippen (49 ani) trăiește o poveste de dragoste cu Marcus Jordan (32 ani), fiul legendarului Michael Jordan (60 ani). 

Larsa a fost căsătorită cu cel care i-a fost cel mai bun prieten lui Michael Jordan, dar și coechipier în perioada de glorie a lui Chicago Bulls, Scottie Pippen (58 ani). Cei doi s-au căsătorit în 1997 și au divorțat în 2021, având împreună trei copii, Scotty Pippen Jr, Preston Pippen și Justin Pippen. 

De mai bine de un an, Larsa se întâlnește cu fiul mijlociu al lui Michael Jordan, Marcus, iar cei doi ar avea planuri chiar de căsătorie. Larsa și Marcus au oferit recent un interviu în care au vorbit despre relația lor. 

  • Larsa Pippen și Marcus Jordan / Sursa foto: Getty Images

Michael Jordan, cavaler de onoare la nunta fiului său cu fosta soție a lui Scottie Pippen 

Larsa și Marcus i-au acordat un interviu lui Pablo Torre, iar fosta soție a lui Pippen a recunoscut că deși nu arată bine din exterior ca cuplu în percepția oamenilor, relația celor doi este una strânsă. 

„Din punct de vedere estetic probabil nu arată bine. Doar să auzi despre asta și nu oamenii nu rezonează cu povestea”, a declarat Larsa. 

În luna august, Marcus Jordan a recunoscut că „lucrează” la o nuntă, iar în interviul acordat recent a făcut o afirmație neașteptată, dezvăluind că se așteaptă ca tatăl său să fie cavaler de onoare la ceremonie: „Am fost cavaler de onoare la nunta tatălui meu, dar și la cea a fratelui. Desigur că vom continua această tradiție, la asta mă gândesc”. 

Marcus a dezvăluit și care a fost reacția tatălui său legată de relația pe care o are cu fosta soție a lui Scottie Pippen, fostul său coleg alături de care a scris istorie în baschet: „Principalul lucru din partea tatălui meu a fost: 'ești un adult matur'. În final, cât timp eu sunt fericit, el e fericit. Nu a intervenit niciodată în viața mea amoroasă înainte de Larsa, nu va începe acum”, a spus acesta conform si.com

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!