Capitanul lui Liverpool, desemnat 'jucatorul anului' in Premier League! Ce super-omagiu i-au adus suporterii lui Jordan Henderson

Capitanul lui Liverpool, desemnat 'jucatorul anului' in Premier League! Ce super-omagiu i-au adus suporterii lui Jordan Henderson

Capitanul lui Liverpool a primit o distinctie importanta dupa ce a adus pe Anfield primul titlu dupa 30 de ani. 

Asociatia Jurnalistilor de Fotbal l-au desemnat pe Jordan Henderson 'jucatorul anului' in Premier League. Astfel, Jordan Henderson a devenit al 12-lea fotbalist al lui Liverpool care si-a adjudecat acest premiu, primul dupa Mohamed Salah, care l-a cucerit la finalul sezonului 2017/18. 

In sezonul anterior, titlul pentru cel mai bun jucator al anului in Premier League a fost castigat de Raheem Sterling. Anul acesta, alaturi de Henderson, in lupta pentru distinctia oferita de FWA, s-au mai aflat coechipierii sai, Virgil van Dijk si Sadio Mane, Kevin De Bruyne de la Manchester City si Marcus Rashford, jucatorul lui Manchester United. 

Capitanul de pe Anfield a fost premiat si pentru munca extrasportiva pe care a depus-o, implicandu-se in campania Players Together. 

Suporterii l-au rasplatit pe capitanul de pe Anfield

Nu doar jurnalistii l-au premiat pe Henderson pentru sezonul bun, incheiat cu cucerirea titlului in Premier League. Si suporterii au decis sa ii aduca un omagiu.

Astfel, pe o casa din apropierea stadionului lui Liverpool, si-a facut aparitia un portret urias al capitanului 'cormoranilor'. 

Cei de la Redmen TV au realizat desenul cu Jordan Henderson in momentul in care a ridicat trofeul, alaturand mesajul: "Totul este posibil! Nu renuntati niciodata!" 

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies