Germania Romania Nationala

Ca Madonna si Robbie Williams! :) Nemtii au cerut LIFT SPECIAL dezinfectat si au refuzat sa iasa din hotel! Ce a facut nationala Germaniei la Bucuresti

Nemtii au ajuns aseara in Romania si au ales aceeasi cazare folosita de Chelsea in capitala, hotelul de 5 stele Marriott.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 28 Martie 2021, 19:52
Data actualizarii: Duminica 28 Martie 2021, 20:00

Germania a avut rezervat tot etajul 6. Neuer, Gnabry, Werner, Sane si restul vedetelor din nationala lui Low au avut camere cu vedere catre Palatul Parlamentului si noua Catedrala Nationala.

Pentru a se feri de orice posibila sursa de infectare cu Sars-Cov2, nemtii au ales sa nu paraseasca in niciun moment hotelul. Antrenamentul din ziua meciului a avut loc in sala de forta, nu pe un teren, asa cum se obisnuieste.

Fotbalistii si membrii staff-ului Germaniei au beneficiat de un lift pe care au l-au folosit doar ei si au folosit manusi de unica folosinta inclusiv cand au luat masa! Nici plimbarea de grup de dimineata nu a mai avut loc.

Starurile lui Low au luat masa la ora doua si jumatate. Fiecare jucator a stat la o masa doar a lui. La ora sase si un sfert selectionerul a tinut ultima sedinta inaintea jocului, apoi, la 8, echipa a plecat spre National Arena.

Romania - Germania se joaca la 21:45, live pe PRO TV si pe www.sport.ro!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!