Incredibil! Aroganta suprema pentru Gigi Becali! Isi face propria biserica privata! Cum va arata

Gigi Becali Florin nedelcu Stiri Incredibil! Aroganta suprema pentru Gigi Becali! Isi face propria biserica privata! Cum va arata
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 19:02
Data actualizarii: Miercuri 23 Decembrie 2020, 19:44

Gigi Becali este gata sa-si indeplineasca una dintre cele mai mari dorinte.

Patronul FCSB-ului isi va construi propria biserica in Bucuresti, conform impact.ro. Lacasul de cult de dimensiunea unei Mitropolii va fi ridicata intre mai multe cladiri de birouri.

Astfel, odata cu finalizarea lucrarilor, Gigi Becali si sotia sa, Luminita, vor deveni primele persoane din Romania care vor avea un lacas de cult privat.

Muncitorii lucreaza intr-un ritm alert pentru ca aceasta biserica sa fie terminata in cel mai scurt timp posibil.

Fostul colaborator al Federatiei Romane de Fotbal Florin Nedelcu a dezvaluit un episod inedit petrecut intre Becali si sotia sa in urma cu cativa ani in timpul unei deplasari la Madrid.

"A cumparat mici chestii si, la un moment dat, am intrat intr-un magazin oarecare, la Il Corte Ingles, unde a vazut pe un manechin o haina de piele culoarea coniac. S-a uitat la pret, 800 de euro. 'Cred ca asta nu e de piele'. Mi-am dat cu parerea spunand ca e de piele, insa nu e de firma, iar dupa ce a probat, si-i venea turnat, a zis ca ii este frica sa o cumpere, ca daca vede Gigi ca nu e de firma, o s-o certe. 

Eu aveam un prieten la Galeria Preciadas, unde se gasea magazinul si stiam ca exista o croitorie pentru magazine. L-am sunat si l-am rugat daca poate sa schimbe captuseala si o emblema. Am dat haina acolo, cat ne-am mai plimbat prin magazine, intr-o ora au terminat. Haina de 800 de euro devenise Gucci", a povestit Nedelcu pentru playsport.ro.

Sursa FOTO: Impact

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!