FOTO ȘI VIDEO Gerard Pique și iubita de 23 de ani, protagoniștii unui moment stânjenitor. Au fost dați afară dintr-un restaurant: motivul neașteptat

Gerard Pique Clara Chia Marti Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 08:55
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 09:11

Anunțul despărțirii dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Cântăreața a anunțat în iunie 2022, prin intermediul unui comunicat, decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia Marti, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. Despre cei doi s-ar fi aflat că aveau o relație încă dinainte de separarea dintre fotbalist și cântăreață. 

Gerard Pique și Clara Chia Marti, dați afară dintr-un restaurant 
 

Un clip video în care sunt protagoniști cei doi s-a viralizat rapid pe rețelele de socializare. Gerard și Clara au fost filmați în timp ce erau dați afară dintr-un restaurant cu specific japonez din Barcelona, motivul fiind unul neașteptat.

Potrivit publicațiilor din Spania, cuplul nu a fost primit în respectiva locație, deoarece patronul este fan Shakira.

Shakira a câștigat o avere după ce l-a făcut praf pe Pique
 

Potrivit celor de la Marca, frumoasa cântăreață de 45 de ani a strâns o adevărată avere de la diverse servicii de streaming pentru ultima sa melodie lansată, la jumătatea lunii ianuarie.

Spaniolii susțină că artista a câștigat 512.000 de dolari din YouTube, 500.000 de dolari din Amazon Music, 360.000 de dolari de la Spotify și 1.200.000 de dolari din Apple Music - ridicând totalul la 2.500.000 de dolari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!