Melodia Shakirei despre Pique a doborât recorduri pe YouTube!

Gerard Pique Shakira Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 23:32
Data actualizarii: Vineri 13 Ianuarie 2023, 23:32

Noul cântec al Shakirei despre fostul ei partener Gerard Pique, în care artista îşi exprimă dispreţul pentru că a înşelat-o, a bătut recorduri pe YouTube, devenind cel mai vizionat cântec latino în această perioadă, relatează BBC.

Videoclipul piesei „Out of Your League” a fost vizionat de peste 72 de milioane de ori în 24 de ore, devenind astfel cel mai vizionat cântec latino în această perioadă.

Melodia Shakirei despre Pique a bătut recorduri pe YouTube

Shakira, în vârstă de 45 de ani, s-a despărţit de fostul fotbalist al Barcelonei, Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, în 2022, după mai bine de 10 ani de relaţie. Cuplul are doi copii.

Pentru această piesă pop de patru minute, cântată în spaniolă, dar cu titlu în engleză, care este o aluzie la fotbal, „Out of My League” (Afară din liga mea - n.r.), Shakira a colaborat şi a lucrat pentru prima dată cu producătorul şi DJ-ul argentinian Bizarrap.

Shakira se alătură astfel unei liste de artişti latino consacraţi care au doborât recorduri pe YouTube - printre care J. Balvin, Luis Fonsi şi Daddy Yankee.

Nu este primul ei cântec despre despărţirea de Pique - „Monotonia” a apărut în urmă cu trei luni, dar a fost mai degrabă un cântec de suferinţă decât unul de răzbunare.

În noua piesă, Shakira cântă despre noua presupusă parteneră a lui Pique, în vârstă de 23 de ani, şi îşi arată dispreţul. Shakira spune că  ea „valorează cât două tinere de 22 de ani” şi spune că prin trădarea sa e ca şi cum iubitul ei ar fi schimbat "un Ferrari cu un (Renault) Twingo" şi un „Rolex cu un Casio”.

Cântăreaţa columbiană face referire şi la conflictul cu autorităţile spaniole, care susţin că nu a plătit taxe de 14,5 milioane de euro. Shakira pare să-i spună în melodie lui Pique că a părăsit-o în timp ce toate acestea se întâmplau şi că i-a lăsat soacra ca vecină şi presa la uşă.

Ea îi critică inclusiv tehnica de antrenament şi inteligenţa: „Stai mult timp la sală, dar şi creierul tău are nevoie de puţină muncă”.

Gerard Pique, care s-a retras din activitatea sportivă, nu a avut încă o reacţie, dar a postat online ceva despre noul său proiect din fotbal, King's League, notează BBC.

Atunci când s-au despărţit, în iunie anul trecut, cei doi au transmis un comunicat în care au spus că se concentrează asupra copiilor lor, Milan, în vârstă de nouă ani, şi Sasha, în vârstă de şapte ani.

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!