GALERIE FOTO Shakira i-a „dat lovitura” iubitei lui Gerard Pique! Prin ce trece Clara Chia după ce a fost 'distrusă' de cântăreață în ultima piesă 

Clara Chia Marti Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 10:59
Data actualizarii: Marti 31 Ianuarie 2023, 11:00

Iubita lui Gerard Pique (35 ani) nu trece deloc prin momente bune, iar totul a plecat de la piesa lansată de Shakira (45 ani). 

Artista columbiană a scos o piesă prin care îi ataca dur pe fostul său partener, dar și pe actuala lui iubită, incluzând versuri precum „Ai lăsat un Ferrari pentru un Twingo” sau „Ai schimbat un Rolex pe un Casio”. Clara Chia, tânăra cu care se iubește Pique de câteva luni și cu care s-a scris că ar fi înșelat-o pe Shakira, încă resimte efectele piesei. 

Tânăra a fost copleșită de întreaga situație, după cum scrie sport.ro, citând 'Mamarazzis', starea sa psihică fiind preocupantă. Clara a lipsit de la concertul trupei sale preferate, Oques Grasses, și nu a mai fost văzută în spațiul public, în ciuda faptului că atât ea, cât și Gerard Pique aveau bilete, din ce au dezvăluit apropiații celor doi. 

Clara Chia, afectată de 'uraganul' Shakira 

Conform sursei citate, Clara a optat să nu meargă tocmai pentru a nu crea noi scandaluri mediatice, în contextul în care ar fi vânată de paparazzi, așa cum s-a întâmplat și la un concert la care a participat recent. Mai mult, în podcast-ul 'Mamarazzis' este dezvăluit și faptul că tânăra a suferit atacuri de panică, fiind dusă la Spitalul Quironsalud. 

Presiunea și situația dificilă par a-și fi spus cuvântul, iubita lui Gerard Pique nereușind să mai facă față acuzațiilor care îi sunt aduse, dar și abuzurilor online la care a fost supusă. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!