FOTO "Nu vei putea să o întreci pe Shakira vreodată". Gerard Pique a oficializat relația cu Clara Chia Marti: reacții incredibile

Shakira Clara Chia Marti Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 08:34
Data actualizarii: Joi 26 Ianuarie 2023, 08:54

Anunțul despărțirii dintre Shakira (45 ani) și Gerard Pique (35 ani) a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Cântăreața a anunțat în iunie 2022, prin intermediul unui comunicat, decizia de a se despărți de Gerard Pique, alături de care are doi băieți, Sasha și Milan. Cei doi formau un cuplu din 2010, după ce s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din Africa de Sud, câștigat de Spania. 

La câteva săptămâni de la despărțire, Gerard Pique a apărut alături de o nouă iubită, Clara Chia Marti, studentă care și lucrează în firma pe care o deține jucătorul. Despre cei doi s-ar fi aflat că aveau o relație încă dinainte de separarea dintre fotbalist și cântăreață. 

Gerard Pique a oficializat relația cu tânăra de 23 de ani

La jumătate de an după numeroasele speculații care au apărut în presa internațională și după fotografiile surprinse de paparazzi cu cei doi, fotbalistul iberic a luat o decizie importantă pe plan personal și a postat prima imagine oficială cu Clara Chia, pe contul de Instagram.

Poza a strâns peste 2,3 milioane de aprecieri în mai puțin de nouă ore, însă și numeroase mesaje acide la adresa celor doi, nu puțini fiind cei care comentat ironic despre cei doi. 

Gemul de căpșuni, indiciul care l-a dat de gol pe Gerard Pique

ShowNews Today a anunțat că unul dintre lucrurile care au făcut-o pe columbiancă să își bănuiască partenerul că o înșeală este un borcan de gem de căpșuni găsit în frigider.

Atât cei doi, cât și copiii lor nu cunosumă acest produs, motiv pentru care i-a trezit suspiciuni artistei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!