"Cel mai bun medicament se gaseste doar la mine! Am 50 000 de flacoane in vama, pot ajuta 10 000 de oameni!" Dezvaluiri incredibile ale lui Becali despre tratamentul impotriva Covid-19

Gigi Becali covid-19 Stiri "Cel mai bun medicament se gaseste doar la mine! Am 50 000 de flacoane in vama, pot ajuta 10 000 de oameni!" Dezvaluiri incredibile ale lui Becali despre tratamentul impotriva Covid-19
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Ianuarie 2021, 17:45
Data actualizarii: Duminica 17 Ianuarie 2021, 17:46

Gigi Becali a ajutat nume importante din lumea fotbalului in momentul infectarii cu Covid-19.

De la Anamaria Prodan Reghecampf, pana la Marius Sumudica si Ioan Niculae, sunt doar cateva dintre numele din fotbal pe care Gigi Becali le-a ajutat in momentul infectarii cu coronavirus.

Patronul FCSB, care detine si o clinica, a vorbit despre medicamentele pe care le-a cumparat si care au facut minuni pentru zeci de mii de oameni.

"Eu am doctori la clinica mea, pe care i-am adus din afara, studiau in strainatate. Sunt romani si le dau 4 000 - 5 000 pe luna. Ei mi-au spus despre aceste tratamente, pentru ca se faceau studii pe afara.

Cel mai bun este Ivermectina. Se gaseste doar la mine acum in Romania. Eu nu am nicio treaba, il cumpar aici. E din Ucraina, dar nu-l aduc eu. Eu am Ivermectina ser, pastila e slaba, este si ieftina. Cum ai vindeca un om cu 10 lei? Cand a existat pe piata din Romania, s-a luat imediat, la inceput. Acum nu mai exista, am doar eu.

Ei vor sa consume lumea Remdesevir, pe care au dat zeci de milioane si nu e bun la Covid. Ivermectina e cel mai bun medicament, pe langa arbidol.

Am 40 - 50 000 de flacoane in vama si nu imi dau voie sa intre in Romania, nu am primit aprobare scrisa de la Ministerul Sanatatii. Am vorbit cu un lant de farmacii sa-l bagam fara adaos, ca sa poata si omul de rand sa cumpere, mai ales pentru cei care se trateaza acasa.

Arbidol am putea face si in tara, ca e simplu, dar e ieftin. Am putea face pentru toata Europa. Nu imi dau voie. Ce am in vama ar ajuta 10 000 de oameni. Daca nu imi da voie sa il aduc in farmacie, il donez spitalelor. Am vrut sa cumpar toata productia din Rusia", a spus Gigi Becali pentru ziare.com. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!