"De ce nu te legi de box?! Chiar nu inteleg!" Replica TRANSANTA pentru Becali din partea celei mai cunoscute jucatoare de fotbal din Romania

"De ce nu te legi de box?! Chiar nu inteleg!" Replica TRANSANTA pentru Becali din partea celei mai cunoscute jucatoare de fotbal din Romania

Teodora Meluta (21 ani) i-a raspuns patronului FCSB dupa reactia dura fata de fotbalul feminin.

Starul echipei nationale de fotbal feminin a Romaniei, dar si al Olimpiei Cluj, alaturi de care a castigat 5 titluri nationale, a venit cu un raspuns pentru reactia vehementa a lui Gigi Becali in ceea ce priveste fotbalul feminin.

Teodora Meluta a vorbit despre comentariile rautacioase la adresa fotbalului feminin.

"Cred ca au fost momente, mai ales cand a inceput domnul Becali sa zica cum noi nu avem ce cauta la fotbal. Mie mi se pare ceva ciudat, mai ales sa te legi de fotbal.

De ce nu te legi de box? Sau de handbal, handbalul mi se pare mult mai dur. Chiar nu inteleg, nu vreau sa fiu rea, probabil exista chestia asta ca vor ajunge fetele sa fie la un nivel inalt, asa cum sunt baietii", a spus Teo Meluta pentru Digi Sport.

Patronul Becali a fost intotdeauna vehement in ceea ce priveste parerea sa despre fotbalul feminin si si-a exprimat-o de fiecare data cand a avut ocazia.

"Lumea chiar si-a pierdut mintile! Femeile poarta pantaloni si barbatii fuste. Asta e moda la Londra! Barbatul e facut dupa chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava barbatului. Vreti sa fie batjocorit barbatul? Asta e intentia dracului!

Femeia sa aiba putere, iar barbatul sa fie schimonosit! Vrea sa se strice familia! De-aia nu mai sunt familii, pentru ca isi pierd capul. Daca Bodescu si Burleanu zic, fac echipa de fotbal feminin. Nu ma cert cu ei! Dar daca le lovește mingea in sani ce fac? Au sutien?

Mai bine ma impuscati, dar nu vin la fotbal feminin. Mai bine imi tai capul! Nu-mi schimb parerea. Nu-l schimb pe Hristos chiar daca e sa mor. Mai bine mor! Fotbalul nu e un sport de femei. Cum joaca in zilele in care au problemele?", spunea Gigi Becali.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies