GALERIE FOTO "Te crezi John Cena! Te bați ca să-ți iei o casă!" Hulk din Iran, ironizat de "Cel mai înfricoșător om al lumii". Cum i-a răspuns

Hulk din Iran John Cena Martyn Ford Sajad Gharibi Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Februarie 2022, 08:28
Data actualizarii: Luni 21 Februarie 2022, 08:42

Duelul declarațiilor a început înainte de meciul pe reguli de box care va avea loc pe 2 aprilie, în Marea Britanie.

Culturistul iranian Sajad Gharibi (29 de ani) va lupta pe 2 aprilie, în O2 Arena din Londra, contra britanicului Martyn Ford (39 de ani).

Așa cum era de așteptat, înaintea unui astfel de meci, există și un duel al declarațiilor. Britanicul și-a ironizat adversarul spunându-i potrivit presei britanice: "Te crezi John Cena!" (n.r.: - cu referire la celebrul wrestler american) / "Te bați doar că să ai bani să-ți iei o casă nouă!", a tunat Ford, care e culturist, actor și influencer. 

Gharibi nu a stat prea mult pe gânduri și i-a răspuns viitorului său adversar din O2 Arena, impresionanta sală din Londra: "Banii nu sunt importanți pentru mine, am mai spus-o. Nu mă bat pentru bani. Mă bat pentru spectatori și pentru fanii mei, nu pentru bani! Niciodată", a accentuat sportivul iranian, potrivit Daily Star.

Adversarul iranianului, Martyn Ford, e un cunoscut bodybuilder, actor, star pe rețelele sociale și antrenor de fitness în Marea Britanie. E căsătorit, are două fete și e urmărit pe Instagram de peste 3,2 milioane de fani. Cu corpul acoperit de tatauje, Martyn Ford e supranumit "Cel mai înfricoșător om din lume". Martyn Ford e înalt de 2,03 m și cântărește 150 kg.

"Nici nu știe ce i se va întâmpla când va păși în ring", a replicat Martyn Ford. Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în 2018, într-o înfruntare de arte marțiale mixte care însă nu s-a mai desfășurat.

Organizatorii s-au gândit că ar putea ca încleștarea să fie și mai atractivă și le-au propus celor doi un alt sport de contact, așa că Hulk din Iran și Ford au trecut la... "nobila artă". Au lăsat MMA pentru un sport însă unde e nevoie de o tehnică a brațelor, multă mișcare între corzile ringului și rezistență.

Promotorii din sporturile de contact fac orice pentru rețeta financiară, iar Marea Britanie are mulți fani ai luptelor inedite. Și, cum boxul are nenumărați suporteri în Anglia, organizatorii de gale s-au gândit să pună la punct o confruntare între doi sportivi cu o statură impresionantă. Încleștarea se va dispute pe reguli din box, însă din punct de vedere tehnic disputa va fi, probabil, de un nivel calitativ slab.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!