Sporturi

VIDEO Hulk din Iran a răbufnit: "Ești un laș care te ascunzi în spatele femeilor!". Răspunsul "Celui mai înfricoșător om din lume"

Gala în care se vor lupta Sajad Gharibi și Martyn Ford are loc pe 30 aprile, în O2 Arena din Londra. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 14:16
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 15:05

Meciul pe reguli de box dintre Sajad Gharibi și Martyn Ford, programat inițial pe 2 aprilie, în O2 Arena din Londra, a fost amânat. Potrivit presei britanice, mai mulți luptători din cadrul galei s-ar fi accidentat și evenimentul a fost reprogramat pentru 30 aprilie. Iranianul care susține că a slăbit foarte mult pentru confruntarea din ring cu culturistul britanic a explicat în presa din Anglia cum a acceptat lupta cu Martyn Ford.

Hulk din Iran susține că a fost insultat de Martyn Ford

Urmăritorii lui Ford pe rețelele sociale l-au tachinat constant pe Hulk din Iran transmițându-i mesaje ironice în care reliefează ideea că fotografiile postate sunt realizate în photoshop pentru a-l transforma din punct de vedere al musculaturii. Disputa declarațiilor dintre Ford și Gharibi a debutat în urmă cu doi ani, când probabil promotorii galei au pus la punct întregul scenariu menit să promoveze fără cusur o luptă ciudată. 

"Mi-a trimis un mesaj prin care m-a insultat în urmă cu un an. Mi-a spus că sunt un laș și că nu voi avea curaj să mă bat cu el. Asta m-a înrăit și mai tare. Mulți iranieni nici n-au văzut ce mi-a spus, așa că am acceptat lupta. Nu m-am bătut niciodată pe reguli de box", s-a confesat Gharibi, potrivit The Mirror. 

În urmă cu cinci zile, Sajad Gharibi a postat pe Instagram, unde e urmărit de peste 1.000.000 de fani, un mesaj în care i-a aruncat vorbe grele britanicului. "Ești un laș care te ascunzi în spatele femeilor! Nu accept vreo scuză, n-am respect pentru tine. Aștept revanșa!".

Iranianul a făcut trimitere la incidentul de la Dubai, la un eveniment de promovare. La obișnuitul duel psihologic "ochi în ochi", specific pugiliștilor de la profeioniști, Martyn Ford l-a împins cu putere pe iranian, care s-a prăvălit între corzile ringului. 

În urmă cu o zi, Martyn Ford a comunicat subtil că nimic nu-l poate perturba de la antrenamente. A vrut să transmită echilibru și că e stăpân pe situație. 

Martyn Ford, supranumit "Cel mai înfricoșător om din lume", are o experiență minimă în sporturile de contact. În urmă cu câțiva ani a făcut parte din afișul uinei promoții poloneze de MMA. E actor, influencer și antrenor de body-building.

  • 2,03 m e înălțimea lui Martyn Ford
  • 3,2 milioane de fani îl urmăresc pe Instagram pe Martyn Ford

Modifică setările cookies