Furia în imagini. Cum se pregătește Hulk din Iran pentru lupta cu "Cel mai înfricoșător om al lumii"

Hulk din Iran Martyn Ford Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Februarie 2022, 21:40
Data actualizarii: Marti 15 Februarie 2022, 22:10

Culturistul iranian Sajad Gharibi (29 de ani) va lupta pe 2 aprilie, în O2 Arena din Londra, contra britanicului Martyn Ford (39 de ani).

  • Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în 2018, într-o înfruntare de arte marțiale mixte care însă nu s-a mai desfășurat.

Organizatorii s-au gândit că ar putea ca încleștarea să fie și mai atractivă și le-au propus celor doi un alt sport de contact, așa că Hulk din Iran și Ford au trecut la... "nobila artă". Au lăsat MMA pentru un sport însă unde e nevoie de o tehnică a brațelor, multă mișcare între corzile ringului și rezistență.

Promotorii din sporturile de contact fac orice pentru rețeta financiară, iar Marea Britanie are mulți fani ai luptelor inedite. Și, cum boxul are nenumărați suporteri în Anglia, organizatorii de gale s-au gândit să pună la punct o confruntare între doi sportivi cu o statură impresionantă. Încleștarea se va dispute pe reguli din box, însă din punct de vedere tehnic disputa va fi, probabil, de un nivel calitativ slab.

Cert e că afișul e unul care conține o luptă între doi sportivi cu un capital de popularitate imens. Britanicul Martyn Ford (39 de ani), ”cel mai înfricoșător om din lume”, și iranianul Sajad Gharibi (29 de ani), ”Hulk din Iran”, se vor întâlni în O2 Arena din Londra pe 2 aprilie 2022, într-un meci de box.

Până atunci, combatanții postează pe rețelele sociale imagini și materiale video care subliniază felul în care se pregătesc pentru lupta din sala care a găzduit și mai multe competiții din cadrul Jocurilor Olimpice din 2012. 

Hulk din Iran: "Vei regreta!"

Martyn Ford trage intens la sala de forță și arde calorii după calorii.

”Voi arăta care este diferența dintre un sportiv și cineva care nu este sportiv”, a spus Ford, contrat de ”Hulk”: ”Vei regreta!”. Adversarul iranianului, Martyn Ford, e un cunoscut bodybuilder, actor, star pe rețelele sociale și antrenor de fitness în Marea Britanie. E căsătorit, are două fete și e urmărit pe Instagram de peste 3,2 milioane de fani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!