Sajad Gharibi Hulk din Iran Martyn Ford Sporturi

VIDEO "Hulk din Iran" a postat imagini elocvente cu pregătirea pentru meciul contra "Celui mai înfricoșător om din lume"

Pe reguli de box, meciul va avea loc pe 2 aprilie, în O2 Arena din Londra, sală care a fost gazdă și pentru concursul de gimnastică de la JO 2012.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 13:04
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 13:47

Bodybuilder-ul iranian Sajad Gharibi (29 de ani) va lupta pe 2 aprilie, în O2 Arena din Londra, contra britanicului Martyn Ford (39 de ani).

Presa britanică prefațează pe larg evenimentul și publică des imagini de la antrenamentele celor doi. 

Și, cum sporturile de contact au mare priză la public în Marea Britanie, evenimentul pare să producă o rețetă financiară profitabilă, mai ales pentru că încleștarea celor doi se va desfășura în ring, într-o confruntare pe regulile nobilei arte, boxul.

Cei doi ar fi trebuit să se întâlnească în 2018, într-o înfruntare de arte marțiale mixte care însă nu a mai avut loc. Acum au lăsat MMA pentru un sport însă unde e nevoie de o tehnică a brațelor, multă mișcare între corzile ringului și rezistență.

Hulk din Iran, cum e supranumit culturistul în vârstă de 29 ani, are 177 kg și a postat pe Instagram mai multe clipuri în care vrea să arate că are un tonus excelent. 

Sajar Gharibi prezintă momentele în care antrenorul său îi "testează" abdomenul, dar și sesiuni care-i pun în valoare forța.

Adversarul iranianului, Martyn Ford, e un cunoscut bodybuilder, actor, star pe rețelele sociale și antrenor de fitness în Marea Britanie. E căsătorit, are două fete și e urmărit pe Instagram de peste 3.2 milioane de fani.

Cu corpul acoperit de tatauje, Martyn Ford e supranumit "Cel mai înfricoșător om din lume". Martyn Ford e înalt de 2,03 m și cântărește 150 kg.

Modifică setările cookies