Hulk din Iran Sajad Gharibi Sporturi

GALERIE FOTO „Hulk din Iran”, făcut praf de iranieni după ce a fost umilit în ring: „Fake Hulk! A făcut de râs o țară întreagă!” 

Sajad Gharibi (29 de ani) s-a luptat cu Djumanov Almat Bakytovich din Kazakhstan, însă nu a avut nicio șansă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 13:02
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 13:11

„Hulk din Iran” a fost umilit de adversarul său, care e cu 35 de kilograme mai ușor decât el, în meciul disputat la începutul lunii august. Iranianul nu a reușit să reziste nici măcar un minut în ring, fiind umilit de „Kazakh Titan”. Presa iraniană nu l-a iertat pe Sajad Gharibi, numindu-l „Fake Hulk” într-un material special dedicat luptătorului. 

Iranienii nu au milă de „Hulk din Iran” după ce a fost umilit în ring 

Mai mult decât atât, atât presa locală, cât și Zabihollah Poorshab, câștigător a trei medalii de aur la Campionatele Mondiale de Karate, au cerut ca Sajad Gharibi să nu mai fie lăsat să reprezinte Iranul după ce a fost umilit. 

„Sajad Gharibi a arătat că-i lipsesc cu desăvârșire calitățile de boxer: a rezistat mai puțin de două minute în fața Djumanov Almat Bakytovich, cunoscut sub numele de 'Kazakh Titan'. A înfuriat poporul iranian cu prestația sa slabă.

Poporul iranian crede că Gharibi a făcut de râs o țară întreagă cu presația jenantă de duminică și că nu ar trebui să i se permită să mai participe la evenimente internaționale în care să reprezinte Iranul”, au scris cei de la Tehran Times

„Nu a fost o luptă, a fost un show. Ar trebui să evităm să vorbim despre astfel de personaje, atât timp cât Iran are mari personalități la toate nivelurile. Cred că vrea doar să-și facă reclamă, iar poporul iranian nu ar trebui să-l mai urmărească.

Nu știu cum i s-a permis să participe la aceste evenimente. Nu merită să reprezinte Iranul în aceste competiții”, a spus și Poorshab. 

Modifică setările cookies