SUSPENDARE URIASA pentru Diego Costa dupa cuvintele revoltatoare adresate arbitrului! Atacantul s-a dezlantuit in meciul Barca - Atletico si a primit rosu direct

SUSPENDARE URIASA pentru Diego Costa dupa cuvintele revoltatoare adresate arbitrului! Atacantul s-a dezlantuit in meciul Barca - Atletico si a primit rosu direct

Diego Costa risca o suspendare uriasa dupa ce a primit rosu direct in Barcelona - Atletico 2-0. 

Atacantul lui Atletico poate sta 12 etape pe bara dupa ce i-a adresat arbitrului Jesus Gil Manzano cuvinte revoltatoare, scrie presa spaniola. Asta inseamna ca Diego Costa nu ar mai juca deloc pentru Atletico pana la finalul sezonului. 

Publicatiile spaniole noteaza ca Diego Costa, international spaniol, i-a adresat o tirada de injuraturi dezgustatoare lui Gil Manzano.

"Sa ma c*c pe tar*a de maica-ta", i-a strigat Costa centralului, potrivit Radio Catalunya.

Diego Simeone a declarat la finalul partidei ca "rosul incasat de Diego Costa a fost pe deplin meritat daca a spus intr-adevar asta".

Ultimul pas inainte de grupele Europa League: FCSB - GUIMARAES, JOI, 21:30, in direct la PRO TV! Bucurati-va de fotbal!



VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT